Oto Nijkerk dealer nieuws

 • Yaris Aktie

  23-07-2014 - 10X Yaris Now 1.0Vvt-i 5deurs in diverse kleuren uit voorraad leverbaar, € 2.000,- voordeel  lees meer

 • "Go fun yourself" introductie event ; vrijdagavond 11 juli !

  11-07-2014 - Komt u vrijdagavond 11 juli ook plezier maken? Van 19:00 tot 22:00 uur trappen we de zomer echt af met de introductie van de spectaculaire nieuwe Aygo !

  De nieuwe Aygo heeft een fris en uitdagend design. Je kunt de nieuwe Aygo helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke wensen met de uitgebreide mogelijkheden die deel uitmaken van Aygo X-Play. Een ander kleur dak, dashboard, wielen of bumpers? Je kunt het allemaal zelf samenstellen!

  DJ Lewis Ferrier zorgt met zijn 'zomerse feelgood vibes' voor de muzikale omlijsting en uiteraard ontbreekt een hapje en een drankje niet. Wij zien u heel graag de 11e, graag tot dan !

  Het team van Oto Nijkerk

 • Oto Nijkerk op de ROB beurs 20 en 21 maart in "de Loods"

  27-02-2014 - Kijk op www.rob.nl voor alle informatie !

 • De Auris Touring Sports Hybrid vanaf € 24.250,00

  02-01-2014 - De enige wagon met 14% bijtelling in combinatie met een Automaat !

  Ervaar zelf de rij-eigenschappen en het gemak van de CVT Automaat (standaard op alle hybride uitvoeringen).

  De Auris TS is er ook in diverse aantrekkelijke zakelijke uitvoeringen, Wij vertellen u er graag meer over.

  Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom !

 • Oto Nijkerk ontvangt Duurzaamheid Award Nijkerk juni 2013

  26-06-2013 - De heer René Windhouwer; wethouder van de gemeente Nijkerk, 'Wij Nijkerk' en de secretaris van de BHN (bedrijvenkring Hoelaken Nijkerk); de heer Olde Meule reikten vandaag de eerste Duurzaamheids Award uit aan Gert Gijtenbeek, directeur van Oto Nijkerk !

 • Erkend Duurzaam

  14-06-2013 - Oto Nijkerk 'Erkend Duurzaam' gecertificeerd voor derde jaar op rij. lees meer

 • Auris Touring Sports nu al te bestellen bij Oto Nijkerk

  21-03-2013 - U heeft al een Hybrid Touring Sports voor een meerprijs van €1.000,- t.o.v. de hatchback uitvoering. Ook de Hybrid Touring Sports, met standaard CVT-automaat, valt dankzij zijn lage CO2-uitstoot in de 14% bijtellingscategorie én is wegenbelastingvrij.


  Met de Auris Touring Sports wordt het populaire Auris modellenaanbod op een opwindende manier uitgebreid. Het is de eerste wagon in het C-segment die leverbaar is met een Hybrid aandrijflijn. Net als bij de hatchback komen er voor de Touring Sports ook aantrekkelijke lease uitvoeringen met veel klantenvoordeel.


  De Auris Touring Sports is 285 mm langer dan de hatchback en beschikt over dezelfde dynamische eigenschappen, aangevuld met extra veelzijdigheid en een grotere bagageruimte.


  Voor een krachtige en tegelijkertijd elegante persoonlijkheid deelt de nieuwe Auris Touring Sports zijn voorzijde met de hatchback. De aerodynamische voordelen van een geringere totale hoogte en de dynamische verbeteringen bij de hatchback hebben ook bij de wagon geresulteerd in een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot.


  De Auris Touring Sports profiteert van dezelfde zuinige motoren als de hatchback: 2 benzinemotoren en 2 dieselmotoren die profiteren van Toyota Optimal Drive voor een aanzienlijk lagere emissie en een aanzienlijk lager brandstofverbruik. En uiteraard is deze ook leverbaar met de doorontwikkelde 1,8-liter Hybrid aandrijflijn. lees meer

 • Sportief is ook hybride

  26-01-2013 - Oto Nijkerk laat zien dat hybride niet alleen schoon en zuinig is ! lees meer

 • Evert Gijtenbeek 65 jaar

  25-01-2013 - Vrijdag 18 januari was het zover... lees meer

 • 14 december Auris introductie avond

  14 december Auris introductie avond

  01-12-2012 - Vrijdag 14 december introduceert Oto Nijkerk de volledig nieuwe Toyota Auris !

  U bent tussen 17.00 en 21.00 uur van harte welkom om de nieuwste Toyota-telg als eerste van dichtbij te bewonderen.

  Naast de nieuwe Auris kunt u genieten van live muziek van pianist en ras-entertainer Paul Poulissen. Met een hapje en drankje bezorgen wij u een gezellige avond.

  Wij hopen u 14 december te mogen begroeten in onze showroom aan de Watergoorweg 63 te Nijkerk. lees meer

 • Beter voorkomen dan genezen, Toyota roept oude modellen terug

  Beter voorkomen dan genezen, Toyota roept oude modellen terug

  15-11-2012 - Toyota geeft de hoogste prioriteit aan klantentevredenheid en productkwaliteit.

  Daarom: rijd je het oude model Avensis met een 1.6 of 1.8 benzine motor? Of een Prius van de vorige generatie; de Prius II? Dan wel een Corolla die gebouwd is tussen juli 2001 en april 2004? Dan ontvang je van ons binnenkort een brief met het verzoek om met je auto naar Oto Nijkerk te komen. lees meer

 • (OTO) Nijkerk on ice 2012/2013 !

  (OTO) Nijkerk on ice 2012/2013 !

  12-10-2012 - OTO Nijkerk is voor het 2e jaar op rij trotse sponsor van het grootse evenement “Nijkerk on Ice”

  (NICE) zal plaatsvinden op het Plein in Nijkerk. Een echte ijsbaan zal gedurende bijna 4 weken, van 7 december 2012 tot 5 januari 2013, het decor vormen van de Nijkerkse binnenstad en zorgen voor een sfeervolle winterse uitstraling van het Plein.

  Dit jaarlijks terugkerende winterevenement zal voor jong en oud weer een geweldige beleving worden. Het programma zal bestaan uit schaatsclinics, schoolschaatsen, bedrijfsuitjes, discoschaatsen en nog veel meer.

  Zet dus je muts op, bind de schaatsen onder…het is tijd voor winterpret bij NICE !!

  Kijk voor meer informatie op de OTO Nijkerk Facebook fanpage of op www.nijkerkonice.nu

 • Stroom tanken ?

  Stroom tanken ?

  30-06-2012 - Dat kan vanaf vandaag bij Oto Nijkerk!

  Bezoekers kunnen bij de ingang gebruik maken van een van de twee oplaadpunten. De zogenaamde "Lolo's" schieten in het hele land als paddestoelen uit de grond en worden de komende dagen nog in de Toyota kleuren omgetoverd.

  Begin juli verwachten we de nieuwe Toyota Prius Plugin, welke ook van de oplaadpunten gebruik zal maken.

 • De nieuwe Yaris Full Hybrid staat nu in de showroom !

  De nieuwe Yaris Full Hybrid staat nu in de showroom !

  13-06-2012 - De Toyota Yaris Full Hybrid is de vijfde hybride auto van Toyota. En gelijk de meest compacte hybride die er nu te koop is.

  Belastingtechnisch is deze hybride Yaris ook interessant. Hij is voor dit jaar nog vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting. En de BPM hoeft niet te worden afgedragen. De bijtelling bedraagt 14 procent, dus ook voor leaserijders is hij het overwegen waard. Deze Yaris kon wel eens een klapper worden.

  Hoe rijdt de Toyota Yaris Full Hybrid?
  Als de de EV-knop indrukt, rijd je helemaal elektrisch. Tot 50 km/h kun je zoemend je weg vervolgen. Je kunt zeker twee kilometer volledig elektrisch rijden voordat de 1.5 l benzinemotor aanslaat. Dan worden de batterijen meteen weer bijgeladen. Ook als je remt wordt de energie richting accu’s gestuurd. Dat gaat allemaal zonder dat je het merkt. Je kunt het wel goed zien op de energiemonitor. De elektromotor en de benzinebrander leveren gezamenljk 100 pk af. En dat is meer dan voldoende om ook op de snelweg goed uit de voeten te komen. De motor is gekoppeld aan een cvt die zijn werk perfect doet.

  Slim opgeborgen
  Toyota heeft de compacte batterijen van deze Yaris slim opgeborgen onder de achterbank. Zo gaat er in vergelijking met een gewone Yaris nauwelijks bagageruimte verloren. Verder kun je de achterbankleuningen nog gewoon omklappen als je eens wat meer ruimte nodig hebt. De zitruimte is zowel voor- als achterin ruim voldoende.

  Van binnen ziet het er ook netjes uit. En het instrumentarium is goed afleesbaar. Dat is een beetje afwijkend omdat op de plek waar normaal gesproken de toerenteller zit, nu een meter is geplaatst waarop je kunt zien wanneer je elektrisch rijdt en of de batterijen weer worden bijgeladen. Ook lees je op dit instrument af wanneer je de benzinemotor ten volle benut.

  Conclusie
  Deze Toyota Yaris Full Hybrid past helemaal in de traditie van Toyota. Want ze hebben tenslotte al vijf hybride modellen in de aanbieding. En ze hebben er al vier miljoen geproduceerd. Over de betrouwbaarheid hoef je je dus geen zorgen te maken. Het is Toyota´s antwoord op de Eco-diesels. Maar behalve dat deze Yaris financieel gezien interessant is, rijdt hij nog prima ook.

  Bron:Anwb autotest 4 juni 2012

 • Boerenmaandag 16 April

  Boerenmaandag 16 April

  16-04-2012 - Het was weer een heel gezellig evenement; de jaarlijkse "Boerenmaandag" in het centrum van Nijkerk. Oto Nijkerk liet de nieuwste electrische & hybride techniek zien en dat naast prachtige oude stoomtechniek.

 • Het OTO Nijkerk 'Celica' project 2012.

  Het OTO Nijkerk 'Celica' project 2012.

  13-01-2012 - Het team van OTO Nijkerk is bezig een 88'er Toyota Celica 2.0 GTi nieuw leven in te blazen.
  Wat ze bezielt? U leest er hier alles over ! lees meer