Beoordelingen 

653 commentaren van in totaal 653 beoordelingen
Service
Dhr. K. Jol
11-11-2019
10

Zeer tevreden over de service van medewerkers.

Service
Harrie Smorenburg (Nijkerk)
07-11-2019
9

Prettige garage, voorkomend, vriendelijk, meedenkend. Makkelijk met een leenauto ook voor langere tijd, zonder extra kosten. Kijken serieus naar klachten. Ik ben heel tevreden.

Service
Wouter Bolder (Nunspeet)
07-11-2019
10

Een goede en betrouwbare dealer die voor zijn klant paraat staat.

Service
Liane Boelens (Den Haag)
07-11-2019
10

Door omstandigheden hebben zij mijn auto een beurt willen geven op een zaterdag.

Service
Arie Zondag (Harderwijk)
05-11-2019
9

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Verkoop
Nathanja von Grumbkow (Nunspeet)
30-10-2019
8

Goede service verleend. Duidelijke uitleg gehad over de werking van de auto. Vriendelijke medewerkers.

Service
Mevr. S van de Veen (Nijkerk)
18-10-2019
10

Altijd klantvriendelijk en ze denken met je mee.

Service
Nickie (Amersfoort)
16-10-2019
9

Ik ervaar deze als betrouwbaar en duidelijk. Goede uitleg en afstemming. Geen verassingen achteraf. Gebruik van een leenauto is mogelijk en geen bla,bla. goede service en fijne sfeer.

Service
G J Klok (Voorthuizen)
16-10-2019
9

goed

Service
F. Gunneweg (Ermelo)
11-10-2019
10

betrouwbaar, klantgericht, vriendelijk, behulpzaam, laagdrempelig, net bedrijf, professioneel en accuraat, ook de werkplaats!

Service
wouter de harder
11-10-2019
10

10 het is een super dealer altijd. Een leen auto als je auto gemaakt moet worden. Dat is fijn

Service
M. Brinkman (Terschuur)
26-09-2019
10

Prettige dealer en garage. Kundig en correcte afhandeling zonder verrassingen achteraf. Fijne leestafel en warme dranken als je moet wachten.

Service
P. ter Beek (Amersfoort)
26-09-2019
9

Alles volgens afspraak gedaan, netjes gebeld en keurig geholpen.

Service
Jack Robert Hommersom (Amersfoort)
26-09-2019
9

Ik koop geen auto. Ik koop een Toyota met airco en garage.

Service
Hans Nelis (Sint Anthonis)
24-09-2019
10

Een garage waarvoor ik graag 140 km. (En dat dan dus 2X) Afleg omdat ik vol vertrouwen mijn wagen kan achterlaten en er zeker van ben dat hij goed wordt nagekeken en ev. gerepareerd. Bovendien blijven de kosten binnen de perken, en staat er altijd een leenauto klaar als dit nodig is.

Service
T.Woudenberg (Nijkerk)
24-09-2019
10

Weet wat je krijgt

Service
Johan Assies (Harderwijk)
24-09-2019
10

Vriendelijk personeel en professionele ondersteuning. Ze komen hun beloftes na en communiceren duidelijk als dat nodig is zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Service
Dhr Sprang, R H. (Ermelo)
23-09-2019
10

Uitstekend.

Service
H.R. de Vries (Baarn)
23-09-2019
8

Vakkundig en betrouwbaar.

Service
van Eerden (Almere)
09-09-2019
9

Betrouwbaar bedrijf en vriendelijke mensen.

Service
M. Vandervelde (Almere)
04-09-2019
9

KlantgerichtUitstekende serviceKundige medewerkersFlexibelMeedenkend

Service
Ap Kruitbosch (Barneveld)
04-09-2019
10

Snel en op korte termijn afspraak maken is mogelijk, grondige vakkennis, prettige in de communicatie. Afspraken worden correct nagekomen. Moderne garage met volle aandacht voor de klant en zijn auto.

Service
Ruud van Cleef (Leusden)
03-09-2019
10

Dit is een garage waar ze hun klanten kennen!

Service
hans poll (putten)
03-09-2019
10

correct en betrouwbaar i.z. afspraken en afhandeling.

Verkoop
Ed Bok (Ermelo)
21-08-2019
9

klantvriendelijk, vakkundig met een uitstekende service

Service
A. de Grijs (Ermelo)
21-08-2019
9

Vriendelijk personeel, prijsopgave vooraf, werkt op tijd klopt altijd, goed advies

Service
Cees de Mars (Zeist)
21-08-2019
10

Ben zeer tevreden over Toyota dealer OTO NijkerkB.V. En kan deze dealer bij iedereen aan bevelen. Men is zeer correct en behulpzaam. Klant is hier nog koning.

Service
Dhr. Post
21-08-2019
9

Vriendelijk en deskundig personeel. De auto is hier in goede handen.

Service
Dik Jansen
14-08-2019
10

Klantvriendelijk. Nakomen van afspraken.

Service
L J Muis
14-08-2019
9

goed bereikbaar snel afspraak gemaakt , en volgens de afgesproken tijd was de auto gereed.

Service
fam Klootsema (Zeewolde)
07-08-2019
10

De service is altijd uitstekend. Je wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Klant is hier altijd nog echt koning. Top garage.

Service
Wilma (Zeewolde)
07-08-2019
10

Altijd behulpzaam, goede service en duidelijke uitleg van alles.

Service
Dhr.M.Borghuis (Amersfoort)
31-07-2019
10

in de vele autodealers die ik in de afgelopen 50 jaar heb "versleten" is OTO Nijkerk een absolute topper.staat altijd voor je gereed ook bij spoedgevallen en levert puik werk!

Service
Freek Moes (Nijkerk)
31-07-2019
9

Je wordt prettig geholpen door vriendelijk en vakbekwaam personeel

Service
W M Jongste ? T van de Pol (Nijkerk)
31-07-2019
9

goede garage fijn personeel

Verkoop
sandra (amersfoort)
31-07-2019
9

van binnen stappen tot en met aflevering heel prettig; relaxed, open, eerlijk, to the point.

Verkoop
H.baas. (Huizen.)
23-07-2019
9

Klant vriendelijk.

Verkoop
Hein (Ermelo)
23-07-2019
10

Zoals eerder aangegeven. Het is een zeer klantgericht bedrijf waar je graag terug komt. Totaal anders dan de verkoopfabrieken.

Verkoop
E. van Vliet (Zeewolde)
23-07-2019
10

Ik ben al jaren klant bij Toyota Oto Nijkerk, altijd snel en goed geholpen. dit heeft zeker meegewogen in mijn besluit om weer voor een nieuwe Toyota te kiezen. ook was mijn vorige Toyota Aygo bijzonder betrouwbaar.

Service
Rob Kettenis (Zeewolde)
17-07-2019
9

Je wordt tijdig gebeld om extra werkzaamheden door te nemen. De vervangende auto is tip top in orde. De medewerkers denken mee om de kosten laag te houden.

Service
Dhr. Coenders (Veenendaal)
17-07-2019
9

Fijn bedrijf waar klant centraal staat en geen nummer is

Service
Dhr.H.J.Lam
11-07-2019
9

Mensen zijn altijd vriendelijk,er is altijd koffie of thee ,en als er een jarig is en je bent er toevallig krijg je ook nog gebak.

Service
Yvonne Frijn
11-07-2019
10

Vriendelijkheid, service, en altijd antwoord op mijn vragen.

Service
Jaap Cordia
11-07-2019
9

Alles volledig naar wens, maar heel misschien kan de inruilprijs iets scherper.

Service
Dr.H.van Engelen (Zeewolde)
11-07-2019
10

Prettige en duidelijke uitleg over aankoop

Service
dhr gert wallet (nijkerk)
11-07-2019
9

vriendelijke mensen

Service
Wim Schuringa
04-07-2019
9

Er zijn goede afspraken te maken. Vriendelijk, goede gelegenheid om te wachten tijdens de reparatie.

Service
AJC Hoogsteder (Ermelo)
04-07-2019
8

Kon zelf geen prijsopgave vinden van beurten, heb dat gevraagd bij receptie maar konden het ook niet vinden voor 2019. Wel andere prijzen, geen klant van deze garage en zoekt naar prijs onh beurt kan dat niet vinden en gaat dan naar een ander.

Service
Wout Brilman (Nijkerk)
21-06-2019
9

Prettige transparante en klantvriendelijke dealer. Eventuele reparaties worden zeer goed uitgevoerd, inclusief heldere eerlijke kostenopgave.En eventueel een gratis elektrische fiets voor vervoer zodat ik toch nog (milieuvriendelijk) naar mijn werk kan.

Service
Ruud Koekkoek (Nijkerk)
18-06-2019
9

Bij een goede auto hoort goed onderhoud. OTO Nijkerk vormt daarin voor mij een perfecte combinatie.

Service
Peter Stroosma (Harderwijk)
18-06-2019
10

Al vele jaren, tot uiterste tevredenheid, onze Toyota dealer.Vriendelijke en kundige medewerkers, duidelijke uitleg en nooit onverwachte verrassingen achteraf.

Service
j van 't klooster (Hooglanderveen )
14-06-2019
9

Je wordt vriendelijk behandeld en ze zijn deskundig.

Service
Ellie Stoop (Ermelo)
14-06-2019
10

Heel klantvriendelijk, goede service en niet te duur.

Service
a. bakker (nijkerk)
12-06-2019
10

een goede uitstraling van het bedrijf en vriendelijke mensen altijd in voor even een praatje en koffie of iets anders te drinken

Service
Humphrey Daeseleer (Putten )
07-06-2019
9

Vriendelijk, klantgericht en heel professioneel.

Service
Ignace Kruiper (Zeewolde)
31-05-2019
10

Een verademing in autoland. Zeer vriendelijke mensen die afspraken nakomen. Geen vervelende verrassingen achteraf. TOP!!!

Service
Oety van Beek (Putten)
31-05-2019
10

Betrouwbaar vriendelijk correct .Het zijn allemaal Toppers

Service
Dhr. W. Leijdens (Nijkerk)
22-05-2019
8

je wordt vriendelijk ontvangen. van te voren weet je de prijs van het onderhoud en er wordt met je overlegd als er extra werkzaamheden verricht moeten worden. de service is uitstekend.

Service
Jan Ebens (Houten)
22-05-2019
9

Prima service.

Service
De ruiter reijer (Garderen)
17-05-2019
10

Kan niet beter

Service
MAREK (NIJKERK)
17-05-2019
10

TOP BEDRIJF, ERVAREN MEDEWERKERS,

Service
Anita Kamies
10-05-2019
10

Het is een fijne garage met zeer vriendelijke en vakkundige mensen.We komen hier al jaren met veel plezier en zijn altijd tevreden over de service, de uitgevoerde werkzaamheden en de fijne omgang.

Service
Ton Kaspers (Zeewolde)
08-05-2019
9

Zeer mooie showroom en nette werkplaats met behulpzaam en vakkundig personeel zowel achter de balie en verkopers en monteurs.

Service
joop van Kersbergen (Leusden)
03-05-2019
9

Vakkennis. een 9 moet u in wezen oordelen als een 10, maar geef deze nooit.

Service
R.Aarsen (Almere)
03-05-2019
10

Deze garage is meer dan klant vriendelijk en heeft zeer professioneel personeel.Bovendien altijd een zeer goede inruilprijs bij aankoop van een andere Toyota.Nog nooit elders een betere service gehad.

Service
Bert G. (Nijkerk)
24-04-2019
10

Al jaren tot tevredenheid klant. Betrouwbaar, houden zich aan afspraken, doen geen onnodige reparaties, waarschuwen als binnen een jaar controle nodig is, bijvoorbeeld vervanging banden. Vriendelijk en betrokken.

Service
Marit Krebbers (Zeewolde )
24-04-2019
10

Al jaren tevreden klant! Grote klantvriendelijkheid, betrouwbaar, meedenkend.

Service
Dhr P.A. Zwart (Eemnes)
24-04-2019
9

Zeer kllantvriendelijk, deskundig, betrouwbaar, en adviserend. We hebben een goed gevoel over de dealer.

Service
Gerrit te Hoonte
24-04-2019
10

Ze kennen hun klanten en je kunt er vertrouwen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Service
Ton Arends (Nijkerk)
18-04-2019
8

Ruim voldoende met service.

Service
Mevrouw Sasse
09-04-2019
10

Goede service. Vriendelijk personeel. Eerlijk. Snel.

Service
Mevr v Soeren (Nijkerk)
09-04-2019
9

Zeer goede service heel behulpzaam. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Vriendelijk personeel.

Service
Bea Hootsen (Ede)
09-04-2019
10

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en professioneel geholpen.

Service
Drost C (Nijkerk)
09-04-2019
8

Ik ben tevreden met de geleverde service, tegelijkertijd is de persoonlijke benadering en de kwaliteit van de aftersale en evt. feedback die ik krijg goed.

Service
Annie van den Berg (nijkerk)
09-04-2019
10

Het is een betrouwbare garage word super vriendelijk geholpen. Ben er al jaren klant, nooit iets negatiefs meegemaakt.

Service
Stephan
20-02-2019
10

Zeer plezierige garage met vakkundig personeel, waar klanttevredenheid nog prioriteit heeft!

Service
npam nijs (ermelo)
14-02-2019
9

Het personeel is betrokken bij zijn producten en de klanten. De werkplaats is ordelijk en rustig. Financiële aspecten zijn transparant en redelijk.Klachten en/of kleine gebreken worden onmiddellijk en blijmoedig verholpen. De showroom is schoon en ordelijk.

Service
Dhr Aart.van de Bunt (Nijkerk )
13-02-2019
9

Super dealer. Vakkundig. Vriendelijk.

Service
Dhr. Velterop (Ermelo)
13-02-2019
10

Goede dealer, prima service en altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
Harro Evenboer
13-02-2019
9

Oto Nijkerk B.V. is een prima Toyota dealer. Komt afspraken na en levert goed werk. Vervangend vervoer ook goed geregeld. Denkt constructief mee met klant.

Service
Dhr. J.W. de Kort (Hooglanderveen)
12-02-2019
9

Ik word hier altijd vriendelijk en kundig geholpen. Dit is onze eerste Toyota, maar we zijn blij verrast. De verhalen over rijplezier en betrouwbaarheid blijken (vooralsnog) waar te zijn.

Service
Dhr P. van Schaik (Soest)
01-02-2019
9

Ben al jaren Toyota rijder en zeer tevreden over de hulp zowel bij reparatie als verkoop.

Service
mevr. J.H.M. Tolsma (Amersfoort)
23-01-2019
10

Het personeel is attent, vriendelijk en gastvrij. En duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Service
dhr. J. Schoemaker (Harderwijk)
23-01-2019
10

Je wordt er goed, vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen.

Service
Dhr W Jurriens (Duiven)
16-01-2019
9

ik ben er altijd corekt geholpen ,alleen het navigatie heb ik grote vraag tekens bij een voor beeld sta in Vera onder in zuid Spanje gaan naar huis zet er een Hotel in ,in Frankrijk zet hij mij af 16 km uit de koers en zegt U bent op Uw bestemming aan gekomen.loop daar naar iemand toe en vraag hem het adres te laten zien of hij mij kon helpen en die was Zo vriendelijk om ons terug te brengen naar het hotel, het is nu geracet en voor mij onbetrouwbaar...

Service
Ron M (Putten)
16-01-2019
10

Ik ben blij dat ik mijn auto bij jullie in onderhoud heb. Grote klasse.

Verkoop
Eelke Snabilie (Nijkerk)
11-01-2019
10

Hele prettige dealer die erg klantgericht is en fantastische service biedt op welk vlak dan ook. Medewerkers zijn merkbaar betrokken aanwezig.

Service
Dhr P.bigot (Huizen)
11-01-2019
9

Goede service, zeer goede werkplaats en nooit verrassingen qua rekening.

Service
A v hussel (Nijkerk)
09-01-2019
8

Ik geen klachten.

Service
Roxsana Popken- Vrolijk (Nijkerk)
09-01-2019
10

Men is heel duidelijk en zeer klantvriendelijk. En men probeert en slaagt hierin om de klant tevreden te stellen.

Service
Peterik Veldhuizen (Nijkerk)
04-01-2019
9

Goede Service Vriendelijk

Service
Ed van Diermen (Nijkerk)
04-01-2019
10

al 30 jaar mijn dealer

Service
Dhr. R. van Lieshout (Almere)
04-01-2019
9

zie vorige commentaren

Service
A. de Grijs (Ermelo)
04-01-2019
9

Duidelijke uitleg over de kosten, aangeven dat en wanneer er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden. Daarbij tevens uitleg over het hoe en waarom. Vriendelijke ontvangst en altijd op de afgesproken tijd.

Service
Mw V (Bunschoten.)
04-01-2019
9

Altijd correct in afspraken. Goede wachttijd. Wordt gebeld als de auto klaar is . Fietsen aanwezig. In overleg vervangend vervoer. Als ik zin heb is er koffie. Ik kan niets opnoemen wat niet goed is. ????

Service
Wijnand van Essen (Nijkerk)
04-01-2019
10

Keurig bedrijf met een betrouwbare uitstraling.

Service
Mevr. A.M. de Jong
21-12-2018
10

Ik ben al jaren bij deze dealer/garage. Altijd naar volle tevredenheid geholpen. De garage denkt mee en overlegt met mij over mogelijke oplossingen voor een 'probleem'.

Service
Gerrit de Bie (Zwartebroek)
14-12-2018
9

Na het kopen van 5 nieuwe auto's in 10 jaar (Ago, 2xPrius, CH-R en Hilux) altijd goed behandeld.Kortom een goede garage waar je echt klant bent.

Service
Marja van Dronkelaar (Putten)
14-12-2018
10

OTO Nijkerk is een prima dealer met goede service en prettige, betrouwbare medewerkers.

Service
evert ten kulve (nijkerk)
14-12-2018
9

betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig. niets op af te dingen.

Service
Mevr. Honkoop (Ermelo)
07-12-2018
10

Goede service, altijd alles goed en netjes afgehandeld. Kan geen minpunten bedenken.

Verkoop
H.R. de Vries (Baarn)
07-12-2018
8

Betrouwbaar, deskundig, service gericht. Niet aandringen.

Service
Dhr. H. de la Mar. (Nunspeet)
07-12-2018
10

Al het personeel is Gastvrij en vriendelijk.

Service
Dhr. J. de Valk. (Harderwijk.)
05-12-2018
9

De service is prima. Je wordt er keurig geholpen.

Service
Dhr. J.J. Smit (Ermelo)
05-12-2018
9

goede service. bereid om mee te denken. vriendelijk en goed bereikbaar. men kent de klant.

Service
P.M. ter Velde
05-12-2018
10

Prettige manier van werken door deze dealer. Ze zijn er voor de klant. Je bent geen nummer. Dit in tegenstelling met Louwman Amersfoort

Service
G van Vliet
05-12-2018
9

Top

Service
DHR B.Franken
05-12-2018
8

Wij zijn zeer tevreden waarop we te woord wordengestaan en worden zeer goed en prettig geholpen.en er wordt goed werk geleverd.

Service
Luud Dekkers (Rotterdam)
30-11-2018
9

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer. Mooie schone zaak met prettige medewerkers. Alle vragen die je hebt worden vriendelijk en deskundig beantwoord.

Service
H.A. de. Vries (Doorn)
30-11-2018
9

Correct en duidelijk.

Verkoop
Ineke Spijkerman (Harderwijk)
30-11-2018
10

De manier ,hoe je ontvangen en behandeld wordt is geweldig.

Service
Ruud Koekkoek (Nijkerk)
29-11-2018
10

Zeer betrouwbaar, je wordt als klant gewaardeerd.

Verkoop
Edith Bosman (Ermelo)
29-11-2018
10

Vriendelijk personeel, goede service, men neemt de tijd voor je, goede duidelijke uitleg wanneer je je nieuwe auto komt halen, lekkere koffie.

Service
dhr.g.h.schiermann
23-11-2018
8

Staan altijd met raad en daad klaar prettig sfeer in het bedrijf.

Service
Johan Wieringa (Nijkerk)
23-11-2018
10

Zeer goede, persoonlijke garage, passend bij het zeer goede merk Toyota!

Service
Richard Brenkman (Ermelo )
09-11-2018
10

Prima service en duidelijke communicatie van de medewerkers.

Service
Mw. A. Kivits (Eemland)
02-11-2018
9

*** bied mij een goede samenwerking om mijn Yaris Hybride in onderhoud te hebben en te houden. Goede afspraken zijn te maken en een prettige service wordt geboden.

Service
Dhr. J.A. Emmelkamp (Zeewolde)
02-11-2018
9

Omdat je er altijd zeer goed wordt geholpen.

Service
H de Graaf (Barneveld)
02-11-2018
10

Vriendelijk en bekwaam personeel, die de klant en zijn auto ook echt kennen

Service
W. Nauta (Leusden)
02-11-2018
9

Altijd prettige onrvangst; werkzaamheden vlot en op tijd uitgevoerd. De aanvankelijk in Amersfoort gekochte Prius occasion vorig jaar ingeruild bij OTONijkerk. Zou ik dat doen als ik niet tevreden was?

Service
Hr. R.Boelen (Amersfoort)
29-10-2018
9

Ik kreeg deskundige antwoorden op mijn vragen, omdat ik niet eerder een Toyota reed. Het contrast met mijn vorige Peugeot dealer is duidelijk: het vertrouwn bij de laatste was helemaal verdwenen. Nu ervaar ik dit wel bij deze garage.

Service
Dhr. W.Willemse
29-10-2018
10

Vriendelijk en prettig personeel, makkelijk met afspraken maken, wonend buiten Nijkerk kan ik wachten tot de werkzaamheden klaar zijn of krijg ik een leenauto.

Service
Arie Zondag (Harderwijk)
29-10-2018
9

Goede service en klantvriendelijk.

Service
C. van der Mooren (Zeewolde)
29-10-2018
9

Prima betrouwbare en eerlijke garage die al jaren van generatie op generatie er voor je is.

Service
Ven Cleef (Leusden)
29-10-2018
9

Ik ben tevreden over deze garage omdat ik altijd correct geholpen wordt!

Service
Karel van Turennout (Nijkerk)
17-10-2018
8

Goede afspraak gemaakt, banden zijn verwisseld zoals afgesproken,ik ben een tevreden klant !

Service
Gerard (Zeewolde)
17-10-2018
10

Top garage.Vriendelijk medewerkers die duidelijk zijn wat er gaande is.Uiterst behulpzaam.Je voelt dat je auto in goede handen is. Medewerkers komen uiterst betrouwbaar over.

Service
Luuk Popken (Nijkerk)
17-10-2018
9

Wat ik hiervoor al aangegeven heb. Service, vriendelijkheid. En vakmensen aan het werk

Service
T.Woud (Nijketk)
11-10-2018
10

Wanneer er volgens de afspraken gewerkt word is Goed is goed.

Service
Dhr. Oom
11-10-2018
9

Ze maken hun toezegging waar en keurig uitstraling bedrijf.

Service
Fred van der Ham (Putten)
11-10-2018
8

Betrouwbaar. Correcte zakelijkheid.

Service
dhr.B.Nannings
11-10-2018
9

Ik heb vertrouwen in de onderhoudsbeurten die ze mijn auto geven en het zijn ook vriendelijke mensen waar ik mee te maken heb. En ik kan er op wachten ! Is ook fijn als je wat verder weg woont.

Service
hans poll
05-10-2018
10

intussen reeds 2x een PRIUS bij OTTO-NIJKERK gekocht, dit zegt dus wel genoeg denk ik.

Service
Gerie Vreekamp (Bunschoten)
02-10-2018
9

Ze zijn heel vriendelijk, behulpzaam en goede service.

Verkoop
Mevr. E. Hageman-Schans (Meppel)
26-09-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam ze staan altijd klaar niets is ze teveel.

Service
Annie van den Berg (nijkerk)
24-09-2018
9

Fijne garage staan altijd klaar als er plots iets met de auto is. Ben al jaren bij deze garage hoop er nog heel lang te komen.

Service
J. Ruimers (Zeewolde)
20-09-2018
9

Uitstekende service

Service
thijs korporaal
20-09-2018
10

Ter zake deskundig: klantvriendelijk en een goede service

Service
Adrie Dunnebier (Bunschoten)
19-09-2018
9

Van A tot Z, keurige en correcte afhandeling.

Service
Stephan (Almere)
13-09-2018
10

Plezierig en vakkundig personeel! Tevens komen ze altijd de gemaakte afspraken na.

Service
H.M. van de Groep (3882 AN Putten)
07-09-2018
8

Goed betrouwbaar bedrijf dat beurten goed uitvoert voor zover ik als leek kan beoordelen.

Service
Mw H. Agterhuis (Harderwijk)
05-09-2018
8

Goede garage. Reparaties worden in overleg en snel uitgevoerd

Service
EJM v Eerden (Almere)
05-09-2018
9

Het is altijd weer thuis komen

Service
Hans Ossendrijver (Leusden)
29-08-2018
10

Zowel personeelsleden van de receptie, monteurs en schoonmaak zijn zeer klantvriendelijk het geeft je een gevoel dat je welkom bent.

Service
Mevr. A.M.C. van Dijk- van de Wiel (Putten)
29-08-2018
10

Zowel verkoper als overige medewerkers zijn zeer vriendelijk en klantgericht. Ze nemen alle tijd om iets uit te leggen. Prettige ontvangst. Bij telefonische vragen, wordt ook alle tijd en moeite genomen om deze vragen te beantwoorden.

Service
Jouke de jong (Huizen)
29-08-2018
9

Al jarenlang correct, snel en vakkundig geholpen. Een no-nonsens bedrijf

Service
wout heinen (bunschoten)
29-08-2018
10

allus is goed

Service
Mevr. van der Weide (Nijkerk)
27-08-2018
9

Prima garage, klein maar goed en kundig personeel. Enige wat ontbreekt is een wasstraat, zodat je ook gemakkelijk een glanzende auto mee kan krijgen.

Service
J.F.Wietsma (PUTTEN)
23-08-2018
8

EEN VRIENDELIJKE ONTVANGT EN EEN NETTE AFHANDELIN.

Verkoop
Marja (Almere )
22-08-2018
9

Zeer correct en goed geholpen. Alle afspraken zijn precies nagekomen. Het afhaalmoment had een persoonlijk kakaakter.

Service
W.M Jongste (Nijkerk)
20-08-2018
8

Het is een goede garage fijne auto en goede monteurs

Service
Christiaan Van Dijk (Nijkerk )
17-08-2018
10

Fijne dealer

Service
L J Muis (Nijkerk)
17-08-2018
9

goede inruilprijzen..ook goede uitleg.

Service
A.wessels (Achterveld)
15-08-2018
10

ik heb een leven van autorijden achter mij liggen. Ik ben 40 jaar werkzaam geweest in de buitendienst en heb derhalve met vele bedrijven te maken gehad. Maar de ervaring met dit bedrijf is mij tot nu toe het beste bevallen, de enige die hier aan kan tippen is Serva Amersfoort maar daar liggen prijzen dan ook anders.

Service
Wouter Bolder (Nunspeet)
13-08-2018
10

Altijd hartelijk ontvangen bij Oto Nijkerk en de tijd nemen voor de klant!

Service
Ben Willems (Lelystad)
10-08-2018
10

Altijd top!

Service
Rob Kettenis (Zeewolde)
08-08-2018
10

Denkt mee bij dure reparaties (kan een duur onderdeel door een 2e hands vervangen worden)- legt de rekening en extra werkzaamheden goed uit- geeft bijna altijd alleen de normale onderhoudsbeurt- heeft een keurige vervangende auto/leenfiets- kan de beurt tot nu toe altijd afmaken

Service
Mevrouw Berends (Nijkerk)
08-08-2018
9

Prettige contacten, goede samenwerking, helderheid over de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.

Service
Dhr A schipper (Barneveld)
08-08-2018
10

Zeer tevreden. Klant vriendelijk correct wat wil een mens nog meer

Service
MAREK (Nijkerk)
08-08-2018
9

prima service

Service
JoosS (Leusden)
03-08-2018
10

Zeer tevreden met service en behandeling

Service
Leo Bouwman
02-08-2018
10

Heb bewust voor OTO Nijkerk gekozen, omdat dat een kleinere organisatie is waar je geen nummer bent. Ben tot nu toe erg tevreden, zeker gezien mijn ervaringen met andere dealers.

Service
L. Hofhuis
01-08-2018
10

Vriendelijk betrokken en betrouwbaar

Service
F.Gunneweg (Ermelo)
01-08-2018
10

prima service, vriendelijke mensen, gedreven monteurs en medewerkers.Louwman en de regio mogen blij zijn met deze dealer

Service
Dhr. M.Borghuis (Amersfoort)
01-08-2018
10

een dealer waar de klant nog koning is, vriendelijk en service gericht en doen wat wordt beloofd

Verkoop
Françoise van Santen
31-07-2018
9

De zeer klantvriendelijke manier waarop men ons heeft geholpen, de uitleg heeft gegeven, verkoopgesprek gevoerd heeft, (zonder enig vorm van pressie) en de aflevering heeft verzorgd !

Service
Roland Ton (Hoogland)
25-07-2018
9

Ze denken mee,ze zijn vriendelijk zoals je dat verwacht als je als klant binnen komt.Humor is ook aanwezig maar zeker ook de zakelijkheid.

Service
Freek Moes (Nijkerk)
25-07-2018
9

Tijdens het maken van de afspraak worden alle aspecten en mogelijke kosten duidelijk uitgelegd.Bij het daadwerkelijke onderhoud wordt dat gestand gedaan, en als blijkt dat een bepaald aandachtspunt over het hoofd dis gezien, dan wordt daarvoor alsnog contact opgenomen om af te stemmen of dat akkoord is.Bij het inleveren van de auto wordt je keurig ontvangen en gevraagd of je vervangend vervoer wilt hebben.Gezien de afstand volstaat voor mijn geval een fiets, daarvoor blijkt een in uitstekende staat verkerende fiets met trapondersteuning een optie te zijn.In de loop van de dag een telefoontje om te melden dat de auto klaar is om op te halen (zoals afgesproken) en in een als nieuw voelende auto naar huis mogen rijden.

Service
Koos Hoveling (Harderwijk)
25-07-2018
7

Klacht over remmen verhelpen

Service
G c Doornekamp (Amersfoort)
25-07-2018
9

Gewoon een prima zaak. Prettige en deskundige mensen

Service
G P Teijema (Ermelo)
24-07-2018
9

Toyota is een degelijk en technisch hoogstaand autometk. de dealer sluit daar perfect op aan en straalt dezelfde kwaliteiten uit. Een fijne dealer voor zijn klanten!

Service
H eggenkamp
18-07-2018
10

Erg goede service

Service
J van de Pol (Nijkerk)
18-07-2018
10

Geweldige bedrijf zeer klant vriendelijk

Service
E.L. Bouw (Ermelo)
13-07-2018
10

Oto-Nijkerk is een zeer prettige dealer, die weet waar zij het over hebben. Alle medewerkers stralen Toyota uit en staan voor hun en het product. Het maakt niet uit of het nu gaat om de balie, afdeling verkoop of service. Het is een echt betrouwbaar bedrijf waar je zeer prettig geholpen wordt!

Service
Yvonne Frijn (Ouderkerk aan de Amstel)
11-07-2018
9

Vriendelijk, behulpzaam en staan altijd voor je klaar.

Service
Dhr. Th Twerda
10-07-2018
9

Bij uit te voeren onverwachte werkzaamheden moet er nog wel eens een onderdeel worden besteld wat niet op voorraad is zodat ik later nog weer een bezoek aan de garage moet brengen. Verder zeer tevreden over het merk Toyota en de service van OTO Nijkerk.

Service
Ron Muijlkens (Putten)
10-07-2018
10

Fijne sfeer en kundige monteurs.

Service
L.Vrijenhoek (Barneveld)
09-07-2018
9

Makkelijk online een afspraak maken. Correct geholpen, geven een goed advies en geven je vertrouwen.

Service
Wijnand van Essen (Nijkerk)
09-07-2018
10

Goud eerlijke mensen, informatie laat niets te wensen over, je weet echt waar je aan toe bent!Ga er maar eens een kopje koffie drinken, dan merk je direct je wat ik bedoel.

Service
mw. h de graaf- van der linden (ermelo)
04-07-2018
10

bijzonder prettige omgangsvormen, voorkomend en vakbekwaam!

Verkoop
C Timmer (Harderwijk)
03-07-2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam

Service
H. Overeem (Baarn)
28-06-2018
9

goede betrouwbare garage

Service
Mariska de Jong (Nijkerk)
27-06-2018
9

Vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en prijsopgaaf vooraf, uitstekende service bij kleine gebreken.

Service
Jaap Cordia
20-06-2018
9

Persoonlijke aandacht, gastvrij, alles volgens afspraak, geen onaangename verrassingen en vakkundig personeel.

Service
DHR E Bido (voorthuizen)
20-06-2018
9

vriendelijk en vakkundig personeel

Service
Dhr. de Grijs (Ermelo)
20-06-2018
9

Duidelijke afspraken, duidelijke uitleg wat er is gedaan, duidelijke uitleg wat er op korte termijn moet gebeuren, vriendelijke medewerkers

Verkoop
TON konings (Zeewolde)
18-06-2018
8

Netjes en goed

Service
C Timmer (Harderwijk)
13-06-2018
10

De dealer heeft vakkundige mensen in dienst. Klantvriendelijk behulpzaam en goed advies. Je mag altijd bellen, met welke vraag dan ook. En er word niks aangesmeerd, of gerepareerd wat niet nodig is. Eerlijkheid en een lach draagt deze zaak!

Service
de Heer Brons . A (Veen)
13-06-2018
9

Wij vinden oto Nijkerk een hele goede zaak , en komen er al jaren.

Service
j van 't klooster (Hooglanderveen vathorst)
13-06-2018
9

vriendelijk en deskundig

Service
Mevr. H.M. de Keijzer (Zeewolde)
12-06-2018
9

Fijne garage, goede service,beleefde medewerkers.

Service
Cor Bos (Bunschoten)
06-06-2018
8

De eerste service beurt aan de auto is volgens afspraak uitgevoerd. De afgesproken e-fiets stond al klaar. 's Middags is de auto weer opgehaald. Er waren geen bijzonderheden. Dit had ik ook niet verwacht van een Toyota.

Service
Gerard Ostermeier (Nijkerk)
06-06-2018
10

In de afgelopen 30 jaar dat ik bij verschilende garage's klant ben geweest , ben ik nog nooit zo prettig en goed geholpen en goede service.

Service
Dhr. H.L. Daeseleer (Putten)
06-06-2018
10

Klantvriendelijk, professioneel, zeer behulpzaam en hebben veel kennis van zaken. Ook het pand straalt vertrouwen en rust uit.

Service
Hijme Krant (Nijkerk)
30-05-2018
10

Duidelijke communicatie, prettige omgang met werknemers, totaal tevreden

Service
Mevr. P A Stoop (Ermelo)
30-05-2018
10

Goed en betrouwbaar.

Verkoop
A.bakker (nijkerk)
30-05-2018
10

je wordt altijt snel geholpen, ik heb met veel andere bedrijven te maken gehad, was vertegenwoordiger heb veel kilometers gereden bij dit bedrijf heb een heel goed gevoel met alles wat maar met onderhout te maken heeft

Service
Fedde
29-05-2018
10

Prima bedrijf voor zover ik kan beoordelen. Komt allemaal professioneel over zonder poespas.Vriendelijke bediening.De ogenschijnlijke “eenvoud” en profesionaliteit geven mij een goed gevoel.

Service
Mevr.van de Groep (Bunschoten)
24-05-2018
10

ik ben zeer tevreden.

Service
A. Munneke (Ermelo)
24-05-2018
9

Een net bedrijf die kennis van zaken heeft en vriendelijk personeel en goede ontvangst.

Service
Mevr. E. Brink-van Essen (Achterveld)
24-05-2018
9

Ik ga graag naar Nijkerk (hoewel Amersfoort even dichtbij is) vanwege de vriendelijke bejegening t en misschien ook wel het vertrouwde: ik ben van oorsprong een Nijkerkse.

Service
Pieter Zijlstra
24-05-2018
10

Service en kennen van de klant

Service
Peter S (Harderwijk )
24-05-2018
8

Vriendelijke, vakbekwame mensen waar de klant koning is.

Verkoop
Martin Jochemsen (Barneveld)
23-05-2018
9

Correct in alle opzichten, je wordt gekend, afspraken worden nagekomen.

Verkoop
Marlene (Nijkerk )
23-05-2018
9

vriendelijke ontvangst, snelheid van handelen, afspraken nakomen

Service
Hj de gooijer
17-05-2018
8

Goede ervaringen en cervice.

Service
Dhr M.v. Wijngaarden (Eemnes)
16-05-2018
8

ben tevreden en heb een vertrouwd gevoel

Service
Aad Meijdam te Voorthuizen (Voorthuizen)
09-05-2018
9

De werkzaamheden werden vlot en geheel in overeenstemming met de afspraak verricht

Service
Frits Raphael (Amersfoort)
02-05-2018
9

De receptiemedewerkers zijn ter zake kundig en vriendelijk. De servicebeurten worden snel, vakkundig en conform afspraak uitgevoerd. Kortom een goed bedrijf waar niets op aan te merken valt.

Service
Dhr. W.Dingemanse (Amersfoort)
02-05-2018
9

Bij de receptie vriendelijke ontvangst. Goede voorlichting over evt. problemen aan de auto en een goede prijsindicatie. Bij problemen tijdens de reparatie word je goed geinformeerd.

Service
Chris Snabilié (Duivendrecht)
01-05-2018
10

De vriendelijke ontvangst, de vakbekwame uitleg bij technische vragen, de geduldige uitleg bij problemen en de aangeboden oplossing indien nodig, daarvoor is men daar aan het goede adres.

Service
Ray van Lieshout (Almere)
26-04-2018
9

Klantvriendelijke dealer die meedenkt met zijn cliënten, daar rij zelfs 25 km voor om

Service
Dorien (Nijkerk)
25-04-2018
10

Goede service, vriendelijk en attent personeel. Werkzaamheden worden vlot en deskundig uitgevoerd.

Service
Van tamelen (Nijkerkeveen)
25-04-2018
10

Zeer goed behandeling

Service
Mark van de Veen (Harderwijk)
25-04-2018
10

Wij hebben onze Prius in onderhoud bij OTO Nijkerk. Aardige ontvangst bij de receptie, vriendelijk personeel. Werkzaamheden worden altijd volgens afspraak en prijsopgave uitgevoerd. Bij afwijkingen wordt netjes gecommuniceerd en ook dan vallen de extra werkzaamheden binnen prijsopgave. Leenauto’s zijn netjes en zonder meerkosten, alleen eventjes aftanken na gebruik. Nooit gekke dingen en die oude Prius blijft maar rijden :-) Dik tevreden!

Service
m van putten (ermelo)
25-04-2018
10

alles is altijd prima voor elkaar. prima ontvangst. fijn altijd een auto mee. en bij grote uitgaven word je eerst altijd opgebeld wat er aan mankeert.

Service
Hein Daams (Ermelo)
18-04-2018
9

Een garagebedrijf waar de klant echt "koning" is.

Service
Dhr. Verdouw (Soest)
18-04-2018
10

Sinds 2011 klant bij OTO-Nijkerk. Altijd deskundig en prettig geholpen.

Service
A.Bakker (Nijkerk)
18-04-2018
10

alles verloopt correkt zoals service en ontvangst en de koffie staat klaar.

Service
Bert Goedhart (Nijkerk)
09-04-2018
10

Ik kom er al jaren, en altijd tot volle tevredenheid. Zou niet graag overstappen naar een andere garage of dealer. Dat heeft te maken met de manier waarop de werkzaamheden plaats vinden, maar ook met mijn oude Toyota die al jaren in topconditie wordt gehouden zonder veel kosten (alleen de normale zoals banden en ruitenwissers bijv.).

Service
Dhr. Brilman
05-04-2018
10

OtoNijkerk denkt met de klant mee en biedt perfecte service. Steekt met kop en schouders uit boven de dealers die ik in bijna 50 jaar heb bezocht.

Service
Dhr. H. de la Mar. (Nunspeet.)
05-04-2018
10

vakmensen, goede service, houden aan de afspraak en nooit problemen gehad.

Service
Hans Bos (Amersfoort)
05-04-2018
10

Een fijne klantvriendelijke garage, die mee denkt met de klant over onderhoud, reparatie en kosten.Houden goed overleg met de klant.Een garage waar de klant echt centraal staat!

Service
Kiaya (Harderwijk)
21-03-2018
9

Goede snelle service. Eerlijke communicatie en correspondentie. Mensen met hart voor hun vak

Service
Robert Schot (Amersfoort)
21-03-2018
10

Goede service. Open en eerlijk. Geven goed advies en denken graag mee naar de beste oplossing.

Service
BRAM KRUIT (ERMELO)
21-03-2018
9

VERTROUWD ADRES, GOED, VRIENDELIJK EN VAKKUNDIG PERSONEEL.

Service
Hans Marijt (Almere)
15-03-2018
10

Gewoon een menselijke garage. Geen gladde praat. En niet te groot.

Service
A.J.M.Slijkerman (Amersfoort)
08-03-2018
10

komt afspraken na, vriendelijk, kennis van zaken

Service
Linda (Zeewolde)
07-03-2018
10

Fijne crew staan altijd voor je klaar.

Service
Bram Troost (Leusden)
07-03-2018
9

Uitstekende service. Onderhoud en reparaties worden goed en in overleg uitgevoerd. Ook een oudere Toyota krijgt de juiste service en er wordt meegedacht met de klant. Een aanrader!

Service
lammert Heinen (spakenburg Wieringer Vlaak 15 3752 TE )
07-03-2018
10

zeer tevreden ,alles goed, top.

Service
Cees van den Bosch (Nijkerk)
07-03-2018
9

Ik nu rijdt al zo'n 10 jaar een Toyota. En kan me niet heugen dat er een vervelende situatie heeft voorgedaan. Al jaren de zelfde medewerkers, wat ook een goede relatie op bouwt.

Service
Van der Velde (Almere)
05-03-2018
10

Zeer klantgericht, uitstekende service, flexibel en kundige medewerkers. Altijd dat extra willen doen!

Service
Mark Holmwood (Barneveld)
28-02-2018
10

If you have a Toyota and live near Nijkerk, you should go to this dealer, they are the best. If you don't have a Toyota, then you need to get one ;-).Seriously, this is a great dealer. Super helpful people and they do a great job. The downside for this garage is that Toyotas never go wrong.

Service
Ton Arends (Nijkerk)
22-02-2018
8

goede afspraken over onderhoud en reparaties

Service
W.Koelewijn (Bunschoten)
07-02-2018
10

gewoon goed vriendelijk correct, kom er al jaren krijg altijd een zo goed als nieuwe leenauto mee .

Service
Harro Evenboer
05-02-2018
8

Het is een goed en betrouwbaar bedrijf waar ik graag kom. Personeel is klantvriendelijk en vakbekwaam. Afspraken worden nagekomen en bij onverwachte zaken tijdens onderhoud is communicatie goed.

Service
Dhr. M.Borghuis
24-01-2018
10

Zeer betrouwbare TOYOTA dealer , uitstekende service zowel bij onderhoud als eventuele schade en afspraken worden prompt nagekomen.

Service
Dhr. W.A. van Essen (Nijkerk)
24-01-2018
10

Vriendelijk, alles is keurig schoon en opgeruimd. Van de mensen die ik heb gesproken spat de ervaring af.

Service
Hage (Putten)
24-01-2018
9

Vriendelijk, snelle actie bij problemen, goede informatie over extra kosten. Gratis leenauto

Service
Mariska de Jong (Nijkerk)
17-01-2018
10

Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg over reparaties en de kosten daarvan. Kortom zeer goede service!

Service
Jurrien Roossien (Amersfoort)
15-01-2018
10

De mensen van deze garage zijn vriendelijk, flexibel in afspraken en denken met je mee. Verder heb ik nog nooit een probleem in de afgelopen 10 jaar gehad met mijn Toyota auto's en deze garage. Ik rij er graag voor om vanuit Amersfoort.

Service
Gert Egbers (Harderwijk)
10-01-2018
10

OTO Nijkerk is een geweldig bedrijf,met allemaal enthousiaste en kundige medewerkers.

Service
Mevr. Wilken (Zeewolde)
10-01-2018
10

klantvriendelijk en servicegericht.

Service
Ron Muijlkens (Putten)
10-01-2018
10

Super kundig en klantvriendelijk personeel.Fijn om hier binnen te komen.

Service
Anoniem
04-01-2018
10

Goede service, als er iets met de auto aan de hand is wordt er eerst overlegd met je.

Verkoop
Anoniem
03-01-2018
10

Prima service, meerdere proefritten gemaakt en na een duidelijke uitleg van de verschillen tussen de 2 modellen rustig een keuze kunnen maken.

Service
M. van den Ham (Nijkerk)
03-01-2018
10

OTO Nijkerk is een fijn bedrijf waar de klant altijd voorop staat. Vriendelijke en kundig personeel die je erg netjes te woord staan. Voor mij is er maar 1 bedrijf die het zo goed voor elkaar heeft.

Service
Jan (Nijkerk)
03-01-2018
9

Prima zaak, goede service en aardige mensen.

Service
Anoniem
02-01-2018
9

Houden zo

Service
Anoniem
28-12-2017
9

Als Noorderling geeft men geen tienen, maar ik ben steeds weer gelukkig en tevreden met deze plezierige bekwame garage.

Service
Anoniem
28-12-2017
9

Een garage die zeer betrouwbaar is. Geen poespas. Onderhoud is onderhoud en als iets niet nodig is wordt het ook niet al gedaan. Top garage

Service
S.F.Bakker (Nijkerk)
28-12-2017
10

De dealer en de Prius lijken zijn beide betrouwbaar, prettig in het gebruik en gelijk in de prestaties.

Service
H.J.Jongebreur (Harderwijk)
20-12-2017
8

Ik ben altijd correct geholpen. De laatste beurt is de auto niet gewassen maar het was heel slecht winterweer. Sneeuw,etc

Service
Anoniem
20-12-2017
10

Personeel is zeer klantgericht

Service
Anoniem
13-12-2017
8

Terzake deskundig en klantgericht

Service
Wijnand van Essen (Nijkerk)
13-12-2017
10

Top service, veel kennis, meedenkend en uitermate vriendelijk en kundig personeel.

Service
Dhr. B. Franken (Nijkerk)
12-12-2017
8

omdat de uitleg altijd helder is en er wordt gedaan wat er gezegd wordt.

Service
FW van Drie (Hoevelaken)
06-12-2017
10

Oto is voor mij een heel fijn en betrouwbaar bedrijf, met vriendelijke en bekwame medewrekers.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

zeer tevreden

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Ik en mijn partner zijn zeer tevreden.

Service
J.J. Smit (Ermelo)
22-11-2017
9

prettige behandeling en goede service

Service
A. Speek (Landsmeer)
22-11-2017
10

Omdat ze het waard zijn.

Service
Jaap van der Roest (Huizen)
15-11-2017
9

Je wordt daar keurig te woord gestaan. Ook door de telefoon

Service
Johan Wieringa (Nijkerk)
08-11-2017
10

Uitstekende garage

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Vriendelijke mensen, persoonlijke aandacht, profesioneel, betrouwbaar, communiceren goed en komen afspraken stipt na

Service
Dhr. G. van der Linden (Nijkerk)
01-11-2017
10

Het is een bedrijf dat zeer klantgericht is en mijns inziens uitsluitend werkt met vakbekwaam personeel.

Service
Van Cleef (Leusden)
01-11-2017
9

Dit is een prima garage bedrijf waar je keurig geholpen wordt!

Service
Anoniem
26-10-2017
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
16-10-2017
9

Zou niet weten wat ze beter zouden hebben kunnen doen

Service
J.R. Hommersom (Amersfoort)
11-10-2017
9

Van oudsher een familiebedrijf. Vind je terug in de omgang. Geen popie jopie snelle auto verkopers. Gaan ook niet per definitie alles vervangen indien dit niet nodig is. Repareren kleine manco's zelf. Objectief advies.

Verkoop
Regina Frumau
11-10-2017
10

Bij Oto Nijkerk ben je als klant koning. Ze zorgen niet alleen voor een auto die je probleemloos van a naar b brengt, maar gooien ook hoge ogen op de zo belangrijke secundaire zaken: klantgerichtheid, snelle en uitstekende service, en professioneel en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe auto. Ik ben al 23 jaar klant - en 23 jaar tevreden. Van harte aanbevolen!

Service
Mevr l van der Pol (Amersfoort.)
11-10-2017
9

Prettig contact.

Service
Anoniem
11-10-2017
10

Ze zijn correct en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
14-09-2017
10

Ik kom al jaren in deze garage. Ze zijn zeer betrouwbaar.

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Alles heel goed voor elkaar

Service
EJM van Eerden
07-09-2017
9

Vriendelijk en correcte receptie

Service
C.J.Snabilié (Duivendrecht)
31-08-2017
10

Altijd tijd is voor techische uitleg. Gekeken wordt naar voor- en nadeel bij reparaties. Grote reparaties altijd in overleg. Prijsopgave altijd vooraf. Op het juiste tijdstip geinfomeerd, (bandenwissel, keuring, vervanging enz.). Goed persoonlijk contact met medewerkers.

Service
Marry Heiligers (Hoogland)
24-08-2017
9

Zeer vriendelijk en correct personeel. Prettige schone wachtruimte, alles ziet er even clean uit.Goede service en toelichting bij de werkzaamheden die verricht zijn. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Service
Anoniem
10-08-2017
9

Vriendelijk personeel, mooie schone werkplaats, prima garage niets mis mee.

Verkoop
gijs veldhuizen (spakenburg)
09-08-2017
8

persoonlijke zakelijke bespreking. Goede voor en nazorg.

Service
H.F.INsim.
07-08-2017
8

De 8 die il gaf betekent dat ik tevreden ben

Service
Ad Meeuse (Putten)
02-08-2017
9

Vriendelijk, objectief, meedenkend

Verkoop
Harrij van Engelen (Zeewolde)
02-08-2017
10

Men Is erg vriendelijk en staat met woord en daad voor je klaar Het is prettig om contact te hebben

Service
Gerda Rozendaal (Putten )
02-08-2017
6

Voor mij is de prijs erg verhoogd de laatste jaren en de service van tegemoetkoming is er helemaal niet.Te vaak worden gebeld over de onderhoudsbeurt terwijl ik had aangegeven zelf te bellen.En dat ik zelf bepaal wat voor onderhoud of ik verwacht. En dat mijn auto schoon van binnen en buiten afgeleverd krijg lijkt mij wel bij de prijs inbegrepen mag zijn.Maar het positive is dat ik dan wel een gratis pas heb voor een jaar voor pech onderweg. Mijn dank.

Service
Luud Dekkers (Rotterdam )
02-08-2017
9

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Bij de verkoop ben ik vriendelijk en deskundig geholpen. Als ik een vraag telefonisch stel zijn de medewerkers altijd vriendelijk en ook de werkplaats is prima.

Service
Anoniem
31-07-2017
9

De behandeling is correct en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
Dhr. J.Kooreman
24-07-2017
9

zo als ik al eerder aangaf geven aspecten als vriendelijkheid en de deskundigheid en eerlijkheid wel de doorslag

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Gevoel voor de klant die geen nummer is

Verkoop
Mevr. Y.Frijn-Broos (Ouderkerk aan de Amstel)
20-07-2017
9

Vriendelijke behandeling. Altijd correct.

Verkoop
Anoniem
19-07-2017
8

No nonsens organisatie, vriendelijke behandeling, mogen iets alerter zijn op mensen die voor het eerst de showroom inlopen. Ik kan deze dealer aanbevelen.

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
9

Zo,n 40 jaar rijd ik Toyota en heb ervaring met de daarbij horende verschillende dealers.
Voor mij springt Auto Nijkerk als dealer als nummer 1 er uit.

Service
Anoniem
13-07-2017
9

een goede en kundige dealer.

Service
M.BORGHUIS
13-07-2017
10

uitstekende en vriendelijke service van balie t/m monteur, soepel bij vervangend vervoer etc.
werkzaamheden worden correct en tegen geldende prijs uitgevoerd.

Service
Mevrouw Berends (Nijkerk)
13-07-2017
9

Vakkundig, betrouwbaar en zeer prettig om mee samen te werken.

Service
Anoniem
13-07-2017
8

altijd vriendelijk geholpen auto altijd mooi op tijd klaar kosten ook goed heb bij andere garages wel eens erger meegemaakt goede service en je kunt er altijd terecht voelen ons daar op het gemak hadden we jaren eerder moeten weten kortom zeer tevreden

Service
Anoniem
12-07-2017
9

In vergelijking met de vorige Toyota garage, ze maakten onze auto altijd schoon na een bezoek. Dat doet Oto niet. Verder is het een goede garage. Ze overleggen netjes en leggen uit wat er gaat gebeuren en vragen akkoord.

Verkoop
Anoniem
12-07-2017
9

Goede, langdurige ervaring. In circa 30 jaar ben ik nog nooit voor onaangename verrassingen geplaatst geweest. De huidige eigenaar kon mij zelfs uit zijn hoofd de kentekens noemen van de vorige auto's die ik daar gekocht had. De klant is er geen nummer, maar heeft een naam.

Service
Jaap Meter
30-06-2017
8

goed werk, netjes verzorgd

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Correct, cf. Afspraak, doeltreffend

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Zeer prettige/goede ervaringen met deze garage.

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
9

Prima service. Altijd prettige contacten en als er iets aan de hand is, proberen ze het altijd snel en vakkundig op te lossen.

Service
W de harder (Bunschotenspagenburg)
30-06-2017
10

Een top garage met goed service

Service
H v Soeren v d Biezen (Nijkerk)
30-06-2017
9

word gelijk geholpen .vriendelijk personeel .zeer goede service.

Service
Janniek van Walsum (Zeewolde)
26-06-2017
9

Fijne betrouwbare garage. We hebben de wagen hier ook gekocht en over de jaren heen nooit grote problemen gehad.
Persoonlijke benadering en zeker niet over commercieel. Een garage om terug te gaan voor een nieuwe auto!

Service
H. Kuijt (Hoogland)
21-06-2017
9

Garage ziet er perfect uit. Goed personeel. Prettige receptie. De baas is veel aanwezig en kent zijn klanten goed.

Service
E.L. Bouw (Ermelo)
12-06-2017
8

Oto-Nijkerk is een prettige dealer om te komen. Of het nu gaat om het aankopen van een nieuwe auto of dat men komt voor een service-onderhoudsbeurt, of een gevalletje tussendoor (wat overigens niet veel voorkomt). Je wordt netjes vlot en goed geholpen. Er wordt goed geluisterd en gekeken wat er gedaan kan worden.
Men zal ten allertijden proberen de evt. wachttijden kort te laten duren. Voor mij is altijd merkbaar dat de auto weer heel goed rijdt na een reguliere onderhoudsbeurt.

Service
Brons .A (Veen)
07-06-2017
10

Een zeer goede garage , en vriendelijke mensen ,het loopt zeer goed daar.

Service
Wijnand van Essen (Nijkerk)
07-06-2017
10

Super snelle en accurate service. Vriendelijk en oprecht betrokken. Een grote pluim aan het gehele team.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
9

Een prettig en correct contact met klanten, en een goede kennis van zaken.

Service
Bob van Slooten (Amersfoort)
07-06-2017
10

Uitstekende garage met prima service. Vriendelijk te woord gestaan.

Verkoop
F van pijkeren (Ermelo)
07-06-2017
10

Goede service

Service
Anoniem
01-06-2017
9

Betrouwbaar en vriendelijk

Service
j van 't klooster (Hooglanderveen vathorst)
01-06-2017
9

ze zijn deskundig zeer vriendelijk en meedenkend

Verkoop
H.G.M. Daams (Ermelo)
31-05-2017
9

Klantgericht en vakkundig bedrijf.

Service
Anoniem
31-05-2017
8

zeer te vrede

Service
De Jong (Zeewolde)
29-05-2017
10

Plezierige en correcte medewerkers, prijsopgave vooraf, reparaties binnen de vooraf meegedeelde tijd.

Verkoop
De heer en mevrouw P.A. Zwart (Eemnes)
23-05-2017
9

Een dealer die de tijd voor je neemt. Goede en vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de typen toyota's, open offerte dus geen vervelende verrassingen, prettige aflevering en goede after sales. Met andere woorden, een hele goede, klantvriendelijk Toyota garage.

Service
Dhr. Wim Leijdens (Nijkerk)
18-05-2017
8

De service en het contact met de klant is goed

Verkoop
J. van den Top (Nunspeet)
12-05-2017
8

Het is een uitstekende garage, met vriendelijk personeel.

Verkoop
Ruud Brederoo (Zeewolde)
11-05-2017
10

Fijn bedrijf. Altijd goed contact, goede service.

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
9

Prettige en correcte omgang met de medewerkers, duidelijke uitleg en afspraken

Service
B. Goedhart (Nijkerk)
26-04-2017
10

Betrouwbaar als een Toyota!

Service
Fam. Giesen (Zeewolde)
26-04-2017
10

Wij komen al jaren bij oto Nijkerk. Altijd naar tevredenheid geholpen. Service met een lach het voelt als familie.

Service
Anoniem
19-04-2017
9

Als klant wordt je netjes behandeld en de zorg en uitleg over de auto is keurig verzorgt.

Verkoop
Anoniem
05-04-2017
10

De benadering van klanten is door iedere medewerker van deze dealer uitstekend verzorgd. Servicegerichtheid staat in een heel hoog vaandel...zowel bij grotere als hele kleine problemen/vragen. Benadering en service op dit hoge niveau nog niet eerder meegemaakt. Ook niet bij andere Toyota-dealers!!!

Service
Stephan (Almere)
05-04-2017
10

Al jarenlang komen wij vanuit Almere naar Nijkerk voor het onderhoud van onze Toyota's bij OTO Nijkerk. Rijden graag een stukje om voor een goede en eerlijke dealer met altijd een goed advies. Plezierig en vakkundig personeel. Inmiddels ook andere familie leden die naar volle tevredenheid zijn overgestapt.

Service
Anoniem
03-04-2017
8

Ik ben zeer tevreden over deze dealer

Service
Anoniem
30-03-2017
9

Kleine, overzichtelijk garage. Geen massaliteitsgevoel. Bevalt me. Sinds 1 jaar klant. Goede ervaringen tot nu toe.

Service
Anoniem
30-03-2017
10

De service van Oto Nijkerk is uitstekend, de mensen achter de balie heel vriendelijk en behulpzaam en voor elk probleem wordt een oplossing gezocht. Ik zie al jarenlang dezelfde medewerkers en dat zegt meestal al
genoeg over de sfeer.

Service
Anoniem
29-03-2017
9

Geode garage , deskundig personeel en vriendelijk

Service
Dhr van den Top (Nunspeet)
23-03-2017
8

Het is een prettig bedrijf waar men goed wordt ontvangen. Ik heb mijn Auris ingeruild voor een nieuwe C-HR, welke ik binnenkort geleverd gaat worden.
De afschrijving op de Auris in twee jaar vond ik erg veel.

Verkoop
Anoniem
23-03-2017
9

Je hebt direct het gevoel dat de klant centraal staat. Het hele proces is op een prettige professionele wijze gedaan.

Verkoop
Anoniem
23-03-2017
10

Deze dealer is een betrouwbaar adres met vakkundig personeel!

Verkoop
Dhr.Jan vd Veen (Nijkerk)
23-03-2017
9

Zeer goed geholpen door de verkoper

Service
Willem van 'tOor (Voorthuizen )
23-03-2017
9

niet horen van piepjes (wegens gehoorschade van mij)werd direct kosteloos opgelost verholpen

Service
Anoniem
16-03-2017
9

zeer vriendelijke en klantvriendelijke bejegening. Erg prettig om met deze garage-medewerkers te werken

Service
J.J.Moes (Zeewolde)
16-03-2017
9

Zeer correcte reactie voor de telefoon op onze aanvraag, onderdeel moest wel besteld worden. Prijsopgave en werk duidelijk uitgelegd, auto op afgesproken tijd beschikbaar, rekening conform afspraak. Zeer nette showroom/garage, slechts één nadeel: de garage staat niet in woonplaats. Een absolute aanrader.

Service
Martijn van den Ham (Nijkerk)
08-03-2017
10

Top bedrijf! Alles is goed geregeld en duidelijk!

Verkoop
Dhr.A.B.Zoutendijk (Leusden)
08-03-2017
10

uitstekende service

Service
Anoniem
08-03-2017
10

Perfecte service.

Service
Hans Bos (Amersfoort)
08-03-2017
10

Oto Nijkerk is een goede kundige garage, geeft eerlijk advies en overlegt eerst met de klant over het hoe en waarom van een eventuele reparatie.
Ook wordt gelijk de prijs bekendgemaakt.
Onderhoud van mijn auto is elke keer tot grote tevredenheid van ons uitgevoerd.

Service
W.H. de Wit (Zeewolde)
06-03-2017
8

Ben tevreden over het bedrijf en de medewerkers en de uitstraling van het bedrijf.

Verkoop
Dhr G.A. Veldink (Ermelo)
02-03-2017
6

Goede begeleiding gehad tot de aankoop maar informatie over verbruik was misleidend en veel te rooskleurig. Geen 15 - 16 km/liter maar slecht 13 km/liter ondanks het feit dat we een hybrid hebben.

Service
Anoniem
27-02-2017
10

Goede service; professioneel, dienstvaardig en vriendelijk personeel.

Service
H.H. de Gunst (Nijkerk)
27-02-2017
8

Het totale plaatje van afhandeling en service is perfect zolang ik al TOYOTA als auto gekozen heb.

Service
Jos van Ophem (Amersfoort)
22-02-2017
10

Ik ben over alles zeer tevreden, zoals altijd daar.

Service
Anoniem
22-02-2017
10

goed contact en denkt mee

Service
Anoniem
18-01-2017
8

Goede garage met vriendelijke en vakkundige medewerkers

Service
Anoniem
21-12-2016
9

Goede service, verstand van zaken, prettig te woord gestaan.

Verkoop
Mw Zuijdendorp (Amersfoort)
09-12-2016
10

De snelle en prima afhandeling

Verkoop
Hr, M.Sinke (ALmere)
09-12-2016
10

Prima service,klantvriendelijk en kundig personeel.

Service
Gerard Ostermeier (Nijkerk)
30-11-2016
9

Uitstekende service: betreft afspraken, voorlichting,kennis,behandeling.

Service
Rob van den Broek (Zeewolde )
26-10-2016
10

De beste dealer ooit. Altijd goed, prima service , uiterst vriendelijk, deskundig, prima qua prijs.

Service
P.J.C.Combee (Harderwijk)
19-10-2016
8

Om dat het gewoon goed is keurig verzorgd,gaat zeker met de tijd mee.
Door dat men zelfs tijd afspraken kan maken.

Service
Anoniem
17-10-2016
9

Afspraken steeds correct uitgevoerd op de afgesproken tijd

Service
G.J. Timmer (Putten)
06-10-2016
9

Goede service, net personeel

Service
Anoniem
15-09-2016
8

Altijd vakkundig vriendelijk en correct behandelt.

Service
EJM v Eerden (Almere)
07-09-2016
9

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen

Service
Martijn (Nijkerk)
31-08-2016
10

Zeer fijn bedrijf die altijd voor hun klanten klaar staat.

Service
Anoniem
29-08-2016
7

erg duur, zeer hoge prijs voor een kleine beurt, bijna 200,00 euro, terwijl er niets bijzonders is gebeurd

Service
Dorien Haverkamp (Nijkerk)
29-08-2016
9

Bij Oto Nijkerk zijn alle medewerkers vriendelijk en attent. Ze leveren goed werk en een prima service (een paar keer kleine problemen gehad, waarna er spoedig een medewerker is komen kijken/helpen). Het doosje pepermuntje op de voorstoel na een onderhoudsbeurt geeft net even dat extra.

Service
Anoniem
24-08-2016
9

Hoge service, klantvriendelijk en professionele medewerkers.

Service
Anoniem
11-08-2016
8

vriendelijk en betrouwbaar

Service
F. Hof (Lisse)
10-08-2016
9

Goede sfeer en klantvriendelijk. Auto na beurt niet gewassen
Jammer enige foutje

Service
Kirsten (Hoevelaken)
04-08-2016
9

Deskundig, vriendelijk en komt afspraken na

Verkoop
Anoniem
21-07-2016
9

Door veranderingen in de tijd (overname zaak van vader op zoon) is er toch een merkbare verandering in de verkoop. Daardoor was het even zoeken met elkaar naar de juiste ingang. Maar door met elkaar in gesprek te blijven en de opgedane prettige en goede ervaringen heeft dit geresulteerd in een voortgang van betrokkenheid. Het product is uitstekend en de manier van zaken doen, heeft ons allen dichter bij elkaar gebracht. BEDANKT voor het (opnieuw) vinden van elkaar. En dat dit maar lang voortgezet kan en mag worden!

Service
wouter de harder (bunschoten)
13-07-2016
10

Een top garage
En altijd een leen auto mee. Geweldig

Verkoop
A.j.scheurwater (Zeewolde)
13-07-2016
9

Gewoon goed geholpen

Verkoop
Bert Doppenberg (Voorthuizen)
13-07-2016
10

Een garagebedrijf waarbij de klant nog echt centraal staat. Dit betekent een uitstekende service en zeer klantvriendelijk.

Service
Hijme Krant (Nijkerk )
13-07-2016
10

Betrouwbaar adres, duidelijke communicatie, klantvriendelijk, ze doen hun best om je vragen te beantwoorden.

Service
S.F.Bakker (Nijkerk)
13-07-2016
10

Ik kan mij niet voorstellen hoe hun dirnstverlening te verbeteren is.

Service
Anoniem
13-07-2016
9

Goede betrouwbare dealer. Vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
11-07-2016
10

Wij hebben hier al langere tijd 2 auto's in onderhoud, we zijn zeer tevreden over de service, het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam!

Service
Rob van den Broek (Zeewolde)
06-07-2016
9

Een geweldige garage, vriendelijke mensen, prima prijsafspraken, altijd meteen helemaal goed.

Service
A.lam krijgsman (Ermelo)
01-07-2016
9

Een prettige garage ,goede sfeer en voorkomende mensen .

Service
Wil van Drunick (Nijkerk)
29-06-2016
10

Zeer nette en klantvriendelijk personeel, snelle service.

Service
Anoniem
29-06-2016
10

Perfecte ervice en vriendelijke mensen. Al jaren 100% tevreden klant

Service
De Heer A. Brons (Veen)
22-06-2016
9

ik ben zeer tevreden over toyota Nijkerk.

Service
Jos van Ophem (Amersfoort)
16-06-2016
10

Ik ben overal zeer tevreden over!

Service
Anoniem
15-06-2016
10

Correct en eerlijk.

Verkoop
gert van der haar (putten)
15-06-2016
8

alles was oke

Service
D. Aarsen (Amersfoort)
15-06-2016
10

Een prima dealer die zijn klant en zijn auto kent. Je naam is vaak al voldoende. Weet ook wanneer je aan onderhouds beurt voor de auto toe bent. Overlegt daar waar nodig.

Service
Anoniem
08-06-2016
10

Klantvriendelijke benadering, geen hautin gedrag, transparant.

Verkoop
H Hempelman (Harderwijk)
08-06-2016
9

Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Geweldige uitleg, geduldig