Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

458 commentaren van in totaal 458 beoordelingen
Service
A. Munneke (Ermelo)
24/05/2018
9

Een net bedrijf die kennis van zaken heeft en vriendelijk personeel en goede ontvangst.

Service
Mevr. E. Brink-van Essen (Achterveld)
24/05/2018
9

Ik ga graag naar Nijkerk (hoewel Amersfoort even dichtbij is) vanwege de vriendelijke bejegening t en misschien ook wel het vertrouwde: ik ben van oorsprong een Nijkerkse.

Service
Mevr.van de Groep (Bunschoten)
24/05/2018
10

ik ben zeer tevreden.

Service
Peter S (Harderwijk )
24/05/2018
8

Vriendelijke, vakbekwame mensen waar de klant koning is.

Service
Pieter Zijlstra
24/05/2018
10

Service en kennen van de klant

Verkoop
Marlene (Nijkerk )
23/05/2018
9

vriendelijke ontvangst, snelheid van handelen, afspraken nakomen

Verkoop
Martin Jochemsen (Barneveld)
23/05/2018
9

Correct in alle opzichten, je wordt gekend, afspraken worden nagekomen.

Service
Hj de gooijer
17/05/2018
8

Goede ervaringen en cervice.

Service
Dhr M.v. Wijngaarden (Eemnes)
16/05/2018
8

ben tevreden en heb een vertrouwd gevoel

Service
Aad Meijdam te Voorthuizen (Voorthuizen)
09/05/2018
9

De werkzaamheden werden vlot en geheel in overeenstemming met de afspraak verricht

Service
Dhr. W.Dingemanse (Amersfoort)
02/05/2018
9

Bij de receptie vriendelijke ontvangst. Goede voorlichting over evt. problemen aan de auto en een goede prijsindicatie. Bij problemen tijdens de reparatie word je goed geinformeerd.

Service
Frits Raphael (Amersfoort)
02/05/2018
9

De receptiemedewerkers zijn ter zake kundig en vriendelijk. De servicebeurten worden snel, vakkundig en conform afspraak uitgevoerd. Kortom een goed bedrijf waar niets op aan te merken valt.

Service
Chris Snabilié (Duivendrecht)
01/05/2018
10

De vriendelijke ontvangst, de vakbekwame uitleg bij technische vragen, de geduldige uitleg bij problemen en de aangeboden oplossing indien nodig, daarvoor is men daar aan het goede adres.

Service
Ray van Lieshout (Almere)
26/04/2018
9

Klantvriendelijke dealer die meedenkt met zijn cliënten, daar rij zelfs 25 km voor om

Service
Dorien (Nijkerk)
25/04/2018
10

Goede service, vriendelijk en attent personeel. Werkzaamheden worden vlot en deskundig uitgevoerd.

Service
m van putten (ermelo)
25/04/2018
10

alles is altijd prima voor elkaar. prima ontvangst. fijn altijd een auto mee. en bij grote uitgaven word je eerst altijd opgebeld wat er aan mankeert.

Service
Mark van de Veen (Harderwijk)
25/04/2018
10

Wij hebben onze Prius in onderhoud bij OTO Nijkerk. Aardige ontvangst bij de receptie, vriendelijk personeel. Werkzaamheden worden altijd volgens afspraak en prijsopgave uitgevoerd. Bij afwijkingen wordt netjes gecommuniceerd en ook dan vallen de extra werkzaamheden binnen prijsopgave. Leenauto’s zijn netjes en zonder meerkosten, alleen eventjes aftanken na gebruik. Nooit gekke dingen en die oude Prius blijft maar rijden :-) Dik tevreden!

Service
Van tamelen (Nijkerkeveen)
25/04/2018
10

Zeer goed behandeling

Service
A.Bakker (Nijkerk)
18/04/2018
10

alles verloopt correkt zoals service en ontvangst en de koffie staat klaar.

Service
Dhr. Verdouw (Soest)
18/04/2018
10

Sinds 2011 klant bij OTO-Nijkerk. Altijd deskundig en prettig geholpen.

Service
Hein Daams (Ermelo)
18/04/2018
9

Een garagebedrijf waar de klant echt "koning" is.

Service
Bert Goedhart (Nijkerk)
09/04/2018
10

Ik kom er al jaren, en altijd tot volle tevredenheid. Zou niet graag overstappen naar een andere garage of dealer. Dat heeft te maken met de manier waarop de werkzaamheden plaats vinden, maar ook met mijn oude Toyota die al jaren in topconditie wordt gehouden zonder veel kosten (alleen de normale zoals banden en ruitenwissers bijv.).

Service
Dhr. Brilman
05/04/2018
10

OtoNijkerk denkt met de klant mee en biedt perfecte service. Steekt met kop en schouders uit boven de dealers die ik in bijna 50 jaar heb bezocht.

Service
Dhr. H. de la Mar. (Nunspeet.)
05/04/2018
10

vakmensen, goede service, houden aan de afspraak en nooit problemen gehad.

Service
Hans Bos (Amersfoort)
05/04/2018
10

Een fijne klantvriendelijke garage, die mee denkt met de klant over onderhoud, reparatie en kosten.Houden goed overleg met de klant.Een garage waar de klant echt centraal staat!

Service
BRAM KRUIT (ERMELO)
21/03/2018
9

VERTROUWD ADRES, GOED, VRIENDELIJK EN VAKKUNDIG PERSONEEL.

Service
Kiaya (Harderwijk)
21/03/2018
9

Goede snelle service. Eerlijke communicatie en correspondentie. Mensen met hart voor hun vak

Service
Robert Schot (Amersfoort)
21/03/2018
10

Goede service. Open en eerlijk. Geven goed advies en denken graag mee naar de beste oplossing.

Service
Hans Marijt (Almere)
15/03/2018
10

Gewoon een menselijke garage. Geen gladde praat. En niet te groot.

Service
A.J.M.Slijkerman (Amersfoort)
08/03/2018
10

komt afspraken na, vriendelijk, kennis van zaken

Service
Bram Troost (Leusden)
07/03/2018
9

Uitstekende service. Onderhoud en reparaties worden goed en in overleg uitgevoerd. Ook een oudere Toyota krijgt de juiste service en er wordt meegedacht met de klant. Een aanrader!

Service
Cees van den Bosch (Nijkerk)
07/03/2018
9

Ik nu rijdt al zo'n 10 jaar een Toyota. En kan me niet heugen dat er een vervelende situatie heeft voorgedaan. Al jaren de zelfde medewerkers, wat ook een goede relatie op bouwt.

Service
lammert Heinen (spakenburg Wieringer Vlaak 15 3752 TE )
07/03/2018
10

zeer tevreden ,alles goed, top.

Service
Linda (Zeewolde)
07/03/2018
10

Fijne crew staan altijd voor je klaar.

Service
Van der Velde (Almere)
05/03/2018
10

Zeer klantgericht, uitstekende service, flexibel en kundige medewerkers. Altijd dat extra willen doen!

Service
Mark Holmwood (Barneveld)
28/02/2018
10

If you have a Toyota and live near Nijkerk, you should go to this dealer, they are the best. If you don't have a Toyota, then you need to get one ;-).Seriously, this is a great dealer. Super helpful people and they do a great job. The downside for this garage is that Toyotas never go wrong.

Service
Ton Arends (Nijkerk)
22/02/2018
8

goede afspraken over onderhoud en reparaties

Service
W.Koelewijn (Bunschoten)
07/02/2018
10

gewoon goed vriendelijk correct, kom er al jaren krijg altijd een zo goed als nieuwe leenauto mee .

Service
Harro Evenboer
05/02/2018
8

Het is een goed en betrouwbaar bedrijf waar ik graag kom. Personeel is klantvriendelijk en vakbekwaam. Afspraken worden nagekomen en bij onverwachte zaken tijdens onderhoud is communicatie goed.

Service
Dhr. M.Borghuis
24/01/2018
10

Zeer betrouwbare TOYOTA dealer , uitstekende service zowel bij onderhoud als eventuele schade en afspraken worden prompt nagekomen.

Service
Dhr. W.A. van Essen (Nijkerk)
24/01/2018
10

Vriendelijk, alles is keurig schoon en opgeruimd. Van de mensen die ik heb gesproken spat de ervaring af.

Service
Hage (Putten)
24/01/2018
9

Vriendelijk, snelle actie bij problemen, goede informatie over extra kosten. Gratis leenauto

Service
Mariska de Jong (Nijkerk)
17/01/2018
10

Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg over reparaties en de kosten daarvan. Kortom zeer goede service!

Service
Jurrien Roossien (Amersfoort)
15/01/2018
10

De mensen van deze garage zijn vriendelijk, flexibel in afspraken en denken met je mee. Verder heb ik nog nooit een probleem in de afgelopen 10 jaar gehad met mijn Toyota auto's en deze garage. Ik rij er graag voor om vanuit Amersfoort.

Service
Gert Egbers (Harderwijk)
10/01/2018
10

OTO Nijkerk is een geweldig bedrijf,met allemaal enthousiaste en kundige medewerkers.

Service
Mevr. Wilken (Zeewolde)
10/01/2018
10

klantvriendelijk en servicegericht.

Service
Ron Muijlkens (Putten)
10/01/2018
10

Super kundig en klantvriendelijk personeel.Fijn om hier binnen te komen.

Service
Anoniem
04/01/2018
10

Goede service, als er iets met de auto aan de hand is wordt er eerst overlegd met je.

Verkoop
Anoniem
03/01/2018
10

Prima service, meerdere proefritten gemaakt en na een duidelijke uitleg van de verschillen tussen de 2 modellen rustig een keuze kunnen maken.

Service
Jan (Nijkerk)
03/01/2018
9

Prima zaak, goede service en aardige mensen.

Service
M. van den Ham (Nijkerk)
03/01/2018
10

OTO Nijkerk is een fijn bedrijf waar de klant altijd voorop staat. Vriendelijke en kundig personeel die je erg netjes te woord staan. Voor mij is er maar 1 bedrijf die het zo goed voor elkaar heeft.

Service
Anoniem
02/01/2018
9

Houden zo

Service
Anoniem
28/12/2017
9

Als Noorderling geeft men geen tienen, maar ik ben steeds weer gelukkig en tevreden met deze plezierige bekwame garage.

Service
Anoniem
28/12/2017
9

Een garage die zeer betrouwbaar is. Geen poespas. Onderhoud is onderhoud en als iets niet nodig is wordt het ook niet al gedaan. Top garage

Service
S.F.Bakker (Nijkerk)
28/12/2017
10

De dealer en de Prius lijken zijn beide betrouwbaar, prettig in het gebruik en gelijk in de prestaties.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Personeel is zeer klantgericht

Service
H.J.Jongebreur (Harderwijk)
20/12/2017
8

Ik ben altijd correct geholpen. De laatste beurt is de auto niet gewassen maar het was heel slecht winterweer. Sneeuw,etc

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Terzake deskundig en klantgericht

Service
Wijnand van Essen (Nijkerk)
13/12/2017
10

Top service, veel kennis, meedenkend en uitermate vriendelijk en kundig personeel.

Service
Dhr. B. Franken (Nijkerk)
12/12/2017
8

omdat de uitleg altijd helder is en er wordt gedaan wat er gezegd wordt.

Service
FW van Drie (Hoevelaken)
06/12/2017
10

Oto is voor mij een heel fijn en betrouwbaar bedrijf, met vriendelijke en bekwame medewrekers.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Ik en mijn partner zijn zeer tevreden.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

zeer tevreden

Service
A. Speek (Landsmeer)
22/11/2017
10

Omdat ze het waard zijn.

Service
J.J. Smit (Ermelo)
22/11/2017
9

prettige behandeling en goede service

Service
Jaap van der Roest (Huizen)
15/11/2017
9

Je wordt daar keurig te woord gestaan. Ook door de telefoon

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Vriendelijke mensen, persoonlijke aandacht, profesioneel, betrouwbaar, communiceren goed en komen afspraken stipt na

Service
Johan Wieringa (Nijkerk)
08/11/2017
10

Uitstekende garage

Service
Dhr. G. van der Linden (Nijkerk)
01/11/2017
10

Het is een bedrijf dat zeer klantgericht is en mijns inziens uitsluitend werkt met vakbekwaam personeel.

Service
Van Cleef (Leusden)
01/11/2017
9

Dit is een prima garage bedrijf waar je keurig geholpen wordt!

Service
Anoniem
26/10/2017
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
16/10/2017
9

Zou niet weten wat ze beter zouden hebben kunnen doen

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Ze zijn correct en vriendelijk

Service
J.R. Hommersom (Amersfoort)
11/10/2017
9

Van oudsher een familiebedrijf. Vind je terug in de omgang. Geen popie jopie snelle auto verkopers. Gaan ook niet per definitie alles vervangen indien dit niet nodig is. Repareren kleine manco's zelf. Objectief advies.

Service
Mevr l van der Pol (Amersfoort.)
11/10/2017
9

Prettig contact.

Verkoop
Regina Frumau
11/10/2017
10

Bij Oto Nijkerk ben je als klant koning. Ze zorgen niet alleen voor een auto die je probleemloos van a naar b brengt, maar gooien ook hoge ogen op de zo belangrijke secundaire zaken: klantgerichtheid, snelle en uitstekende service, en professioneel en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe auto. Ik ben al 23 jaar klant - en 23 jaar tevreden. Van harte aanbevolen!

Verkoop
Anoniem
14/09/2017
10

Ik kom al jaren in deze garage. Ze zijn zeer betrouwbaar.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Alles heel goed voor elkaar

Service
EJM van Eerden
07/09/2017
9

Vriendelijk en correcte receptie

Service
C.J.Snabilié (Duivendrecht)
31/08/2017
10

Altijd tijd is voor techische uitleg. Gekeken wordt naar voor- en nadeel bij reparaties. Grote reparaties altijd in overleg. Prijsopgave altijd vooraf. Op het juiste tijdstip geinfomeerd, (bandenwissel, keuring, vervanging enz.). Goed persoonlijk contact met medewerkers.

Service
Marry Heiligers (Hoogland)
24/08/2017
9

Zeer vriendelijk en correct personeel. Prettige schone wachtruimte, alles ziet er even clean uit.Goede service en toelichting bij de werkzaamheden die verricht zijn. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Service
Anoniem
10/08/2017
9

Vriendelijk personeel, mooie schone werkplaats, prima garage niets mis mee.

Verkoop
gijs veldhuizen (spakenburg)
09/08/2017
8

persoonlijke zakelijke bespreking. Goede voor en nazorg.

Service
H.F.INsim.
07/08/2017
8

De 8 die il gaf betekent dat ik tevreden ben

Service
Ad Meeuse (Putten)
02/08/2017
9

Vriendelijk, objectief, meedenkend

Service
Gerda Rozendaal (Putten )
02/08/2017
6

Voor mij is de prijs erg verhoogd de laatste jaren en de service van tegemoetkoming is er helemaal niet.Te vaak worden gebeld over de onderhoudsbeurt terwijl ik had aangegeven zelf te bellen.En dat ik zelf bepaal wat voor onderhoud of ik verwacht. En dat mijn auto schoon van binnen en buiten afgeleverd krijg lijkt mij wel bij de prijs inbegrepen mag zijn.Maar het positive is dat ik dan wel een gratis pas heb voor een jaar voor pech onderweg. Mijn dank.

Verkoop
Harrij van Engelen (Zeewolde)
02/08/2017
10

Men Is erg vriendelijk en staat met woord en daad voor je klaar Het is prettig om contact te hebben

Service
Luud Dekkers (Rotterdam )
02/08/2017
9

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Bij de verkoop ben ik vriendelijk en deskundig geholpen. Als ik een vraag telefonisch stel zijn de medewerkers altijd vriendelijk en ook de werkplaats is prima.

Service
Anoniem
31/07/2017
9

De behandeling is correct en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Gevoel voor de klant die geen nummer is

Service
Dhr. J.Kooreman
24/07/2017
9

zo als ik al eerder aangaf geven aspecten als vriendelijkheid en de deskundigheid en eerlijkheid wel de doorslag

Verkoop
Mevr. Y.Frijn-Broos (Ouderkerk aan de Amstel)
20/07/2017
9

Vriendelijke behandeling. Altijd correct.

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
8

No nonsens organisatie, vriendelijke behandeling, mogen iets alerter zijn op mensen die voor het eerst de showroom inlopen. Ik kan deze dealer aanbevelen.

Service
Anoniem
13/07/2017
8

altijd vriendelijk geholpen auto altijd mooi op tijd klaar kosten ook goed heb bij andere garages wel eens erger meegemaakt goede service en je kunt er altijd terecht voelen ons daar op het gemak hadden we jaren eerder moeten weten kortom zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Zo,n 40 jaar rijd ik Toyota en heb ervaring met de daarbij horende verschillende dealers.
Voor mij springt Auto Nijkerk als dealer als nummer 1 er uit.

Service
Anoniem
13/07/2017
9

een goede en kundige dealer.

Service
M.BORGHUIS
13/07/2017
10

uitstekende en vriendelijke service van balie t/m monteur, soepel bij vervangend vervoer etc.
werkzaamheden worden correct en tegen geldende prijs uitgevoerd.

Service
Mevrouw Berends (Nijkerk)
13/07/2017
9

Vakkundig, betrouwbaar en zeer prettig om mee samen te werken.

Service
Anoniem
12/07/2017
9

In vergelijking met de vorige Toyota garage, ze maakten onze auto altijd schoon na een bezoek. Dat doet Oto niet. Verder is het een goede garage. Ze overleggen netjes en leggen uit wat er gaat gebeuren en vragen akkoord.

Verkoop
Anoniem
12/07/2017
9

Goede, langdurige ervaring. In circa 30 jaar ben ik nog nooit voor onaangename verrassingen geplaatst geweest. De huidige eigenaar kon mij zelfs uit zijn hoofd de kentekens noemen van de vorige auto's die ik daar gekocht had. De klant is er geen nummer, maar heeft een naam.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Prima service. Altijd prettige contacten en als er iets aan de hand is, proberen ze het altijd snel en vakkundig op te lossen.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Correct, cf. Afspraak, doeltreffend

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Zeer prettige/goede ervaringen met deze garage.

Service
H v Soeren v d Biezen (Nijkerk)
30/06/2017
9

word gelijk geholpen .vriendelijk personeel .zeer goede service.

Service
Jaap Meter
30/06/2017
8

goed werk, netjes verzorgd

Service
W de harder (Bunschotenspagenburg)
30/06/2017
10

Een top garage met goed service

Service
Janniek van Walsum (Zeewolde)
26/06/2017
9

Fijne betrouwbare garage. We hebben de wagen hier ook gekocht en over de jaren heen nooit grote problemen gehad.
Persoonlijke benadering en zeker niet over commercieel. Een garage om terug te gaan voor een nieuwe auto!

Service
H. Kuijt (Hoogland)
21/06/2017
9

Garage ziet er perfect uit. Goed personeel. Prettige receptie. De baas is veel aanwezig en kent zijn klanten goed.

Service
E.L. Bouw (Ermelo)
12/06/2017
8

Oto-Nijkerk is een prettige dealer om te komen. Of het nu gaat om het aankopen van een nieuwe auto of dat men komt voor een service-onderhoudsbeurt, of een gevalletje tussendoor (wat overigens niet veel voorkomt). Je wordt netjes vlot en goed geholpen. Er wordt goed geluisterd en gekeken wat er gedaan kan worden.
Men zal ten allertijden proberen de evt. wachttijden kort te laten duren. Voor mij is altijd merkbaar dat de auto weer heel goed rijdt na een reguliere onderhoudsbeurt.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Een prettig en correct contact met klanten, en een goede kennis van zaken.

Service
Bob van Slooten (Amersfoort)
07/06/2017
10

Uitstekende garage met prima service. Vriendelijk te woord gestaan.

Service
Brons .A (Veen)
07/06/2017
10

Een zeer goede garage , en vriendelijke mensen ,het loopt zeer goed daar.

Verkoop
F van pijkeren (Ermelo)
07/06/2017
10

Goede service

Service
Wijnand van Essen (Nijkerk)
07/06/2017
10

Super snelle en accurate service. Vriendelijk en oprecht betrokken. Een grote pluim aan het gehele team.

Service
Anoniem
01/06/2017
9

Betrouwbaar en vriendelijk

Service
j van 't klooster (Hooglanderveen vathorst)
01/06/2017
9

ze zijn deskundig zeer vriendelijk en meedenkend

Service
Anoniem
31/05/2017
8

zeer te vrede

Verkoop
H.G.M. Daams (Ermelo)
31/05/2017
9

Klantgericht en vakkundig bedrijf.

Service
De Jong (Zeewolde)
29/05/2017
10

Plezierige en correcte medewerkers, prijsopgave vooraf, reparaties binnen de vooraf meegedeelde tijd.

Verkoop
De heer en mevrouw P.A. Zwart (Eemnes)
23/05/2017
9

Een dealer die de tijd voor je neemt. Goede en vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de typen toyota's, open offerte dus geen vervelende verrassingen, prettige aflevering en goede after sales. Met andere woorden, een hele goede, klantvriendelijk Toyota garage.

Service
Dhr. Wim Leijdens (Nijkerk)
18/05/2017
8

De service en het contact met de klant is goed

Verkoop
J. van den Top (Nunspeet)
12/05/2017
8

Het is een uitstekende garage, met vriendelijk personeel.

Verkoop
Ruud Brederoo (Zeewolde)
11/05/2017
10

Fijn bedrijf. Altijd goed contact, goede service.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
9

Prettige en correcte omgang met de medewerkers, duidelijke uitleg en afspraken

Service
B. Goedhart (Nijkerk)
26/04/2017
10

Betrouwbaar als een Toyota!

Service
Fam. Giesen (Zeewolde)
26/04/2017
10

Wij komen al jaren bij oto Nijkerk. Altijd naar tevredenheid geholpen. Service met een lach het voelt als familie.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

Als klant wordt je netjes behandeld en de zorg en uitleg over de auto is keurig verzorgt.

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
10

De benadering van klanten is door iedere medewerker van deze dealer uitstekend verzorgd. Servicegerichtheid staat in een heel hoog vaandel...zowel bij grotere als hele kleine problemen/vragen. Benadering en service op dit hoge niveau nog niet eerder meegemaakt. Ook niet bij andere Toyota-dealers!!!

Service
Stephan (Almere)
05/04/2017
10

Al jarenlang komen wij vanuit Almere naar Nijkerk voor het onderhoud van onze Toyota's bij OTO Nijkerk. Rijden graag een stukje om voor een goede en eerlijke dealer met altijd een goed advies. Plezierig en vakkundig personeel. Inmiddels ook andere familie leden die naar volle tevredenheid zijn overgestapt.

Service
Anoniem
03/04/2017
8

Ik ben zeer tevreden over deze dealer

Service
Anoniem
30/03/2017
10

De service van Oto Nijkerk is uitstekend, de mensen achter de balie heel vriendelijk en behulpzaam en voor elk probleem wordt een oplossing gezocht. Ik zie al jarenlang dezelfde medewerkers en dat zegt meestal al
genoeg over de sfeer.

Service
Anoniem
30/03/2017
9

Kleine, overzichtelijk garage. Geen massaliteitsgevoel. Bevalt me. Sinds 1 jaar klant. Goede ervaringen tot nu toe.

Service
Anoniem
29/03/2017
9

Geode garage , deskundig personeel en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
10

Deze dealer is een betrouwbaar adres met vakkundig personeel!

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
9

Je hebt direct het gevoel dat de klant centraal staat. Het hele proces is op een prettige professionele wijze gedaan.

Service
Dhr van den Top (Nunspeet)
23/03/2017
8

Het is een prettig bedrijf waar men goed wordt ontvangen. Ik heb mijn Auris ingeruild voor een nieuwe C-HR, welke ik binnenkort geleverd gaat worden.
De afschrijving op de Auris in twee jaar vond ik erg veel.

Verkoop
Dhr.Jan vd Veen (Nijkerk)
23/03/2017
9

Zeer goed geholpen door de verkoper

Service
Willem van 'tOor (Voorthuizen )
23/03/2017
9

niet horen van piepjes (wegens gehoorschade van mij)werd direct kosteloos opgelost verholpen

Service
Anoniem
16/03/2017
9

zeer vriendelijke en klantvriendelijke bejegening. Erg prettig om met deze garage-medewerkers te werken

Service
J.J.Moes (Zeewolde)
16/03/2017
9

Zeer correcte reactie voor de telefoon op onze aanvraag, onderdeel moest wel besteld worden. Prijsopgave en werk duidelijk uitgelegd, auto op afgesproken tijd beschikbaar, rekening conform afspraak. Zeer nette showroom/garage, slechts één nadeel: de garage staat niet in woonplaats. Een absolute aanrader.

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Perfecte service.

Verkoop
Dhr.A.B.Zoutendijk (Leusden)
08/03/2017
10

uitstekende service

Service
Hans Bos (Amersfoort)
08/03/2017
10

Oto Nijkerk is een goede kundige garage, geeft eerlijk advies en overlegt eerst met de klant over het hoe en waarom van een eventuele reparatie.
Ook wordt gelijk de prijs bekendgemaakt.
Onderhoud van mijn auto is elke keer tot grote tevredenheid van ons uitgevoerd.

Service
Martijn van den Ham (Nijkerk)
08/03/2017
10

Top bedrijf! Alles is goed geregeld en duidelijk!

Service
W.H. de Wit (Zeewolde)
06/03/2017
8

Ben tevreden over het bedrijf en de medewerkers en de uitstraling van het bedrijf.

Verkoop
Dhr G.A. Veldink (Ermelo)
02/03/2017
6

Goede begeleiding gehad tot de aankoop maar informatie over verbruik was misleidend en veel te rooskleurig. Geen 15 - 16 km/liter maar slecht 13 km/liter ondanks het feit dat we een hybrid hebben.

Service
Anoniem
27/02/2017
10

Goede service; professioneel, dienstvaardig en vriendelijk personeel.

Service
H.H. de Gunst (Nijkerk)
27/02/2017
8

Het totale plaatje van afhandeling en service is perfect zolang ik al TOYOTA als auto gekozen heb.

Service
Anoniem
22/02/2017
10

goed contact en denkt mee

Service
Jos van Ophem (Amersfoort)
22/02/2017
10

Ik ben over alles zeer tevreden, zoals altijd daar.

Service
Anoniem
18/01/2017
8

Goede garage met vriendelijke en vakkundige medewerkers

Service
Anoniem
21/12/2016
9

Goede service, verstand van zaken, prettig te woord gestaan.

Verkoop
Hr, M.Sinke (ALmere)
09/12/2016
10

Prima service,klantvriendelijk en kundig personeel.

Verkoop
Mw Zuijdendorp (Amersfoort)
09/12/2016
10

De snelle en prima afhandeling

Service
Gerard Ostermeier (Nijkerk)
30/11/2016
9

Uitstekende service: betreft afspraken, voorlichting,kennis,behandeling.

Service
Rob van den Broek (Zeewolde )
26/10/2016
10

De beste dealer ooit. Altijd goed, prima service , uiterst vriendelijk, deskundig, prima qua prijs.

Service
P.J.C.Combee (Harderwijk)
19/10/2016
8

Om dat het gewoon goed is keurig verzorgd,gaat zeker met de tijd mee.
Door dat men zelfs tijd afspraken kan maken.

Service
Hr, M.Sinke (ALmere)
18/10/2016
10

Prima service,klantvriendelijk en kundig personeel.

Service
Anoniem
17/10/2016
9

Afspraken steeds correct uitgevoerd op de afgesproken tijd

Service
G.J. Timmer (Putten)
06/10/2016
9

Goede service, net personeel

Service
Mw Zuijdendorp (Amersfoort)
05/10/2016
10

De snelle en prima afhandeling

Service
Anoniem
15/09/2016
8

Altijd vakkundig vriendelijk en correct behandelt.

Service
EJM v Eerden (Almere)
07/09/2016
9

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen

Service
Martijn (Nijkerk)
31/08/2016
10

Zeer fijn bedrijf die altijd voor hun klanten klaar staat.

Service
Anoniem
29/08/2016
7

erg duur, zeer hoge prijs voor een kleine beurt, bijna 200,00 euro, terwijl er niets bijzonders is gebeurd

Service
Dorien Haverkamp (Nijkerk)
29/08/2016
9

Bij Oto Nijkerk zijn alle medewerkers vriendelijk en attent. Ze leveren goed werk en een prima service (een paar keer kleine problemen gehad, waarna er spoedig een medewerker is komen kijken/helpen). Het doosje pepermuntje op de voorstoel na een onderhoudsbeurt geeft net even dat extra.

Service
Anoniem
24/08/2016
9

Hoge service, klantvriendelijk en professionele medewerkers.

Service
Anoniem
11/08/2016
8

vriendelijk en betrouwbaar

Service
F. Hof (Lisse)
10/08/2016
9

Goede sfeer en klantvriendelijk. Auto na beurt niet gewassen
Jammer enige foutje

Service
Kirsten (Hoevelaken)
04/08/2016
9

Deskundig, vriendelijk en komt afspraken na

Verkoop
Anoniem
21/07/2016
9

Door veranderingen in de tijd (overname zaak van vader op zoon) is er toch een merkbare verandering in de verkoop. Daardoor was het even zoeken met elkaar naar de juiste ingang. Maar door met elkaar in gesprek te blijven en de opgedane prettige en goede ervaringen heeft dit geresulteerd in een voortgang van betrokkenheid. Het product is uitstekend en de manier van zaken doen, heeft ons allen dichter bij elkaar gebracht. BEDANKT voor het (opnieuw) vinden van elkaar. En dat dit maar lang voortgezet kan en mag worden!

Verkoop
A.j.scheurwater (Zeewolde)
13/07/2016
9

Gewoon goed geholpen

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Goede betrouwbare dealer. Vriendelijke mensen.

Verkoop
Bert Doppenberg (Voorthuizen)
13/07/2016
10

Een garagebedrijf waarbij de klant nog echt centraal staat. Dit betekent een uitstekende service en zeer klantvriendelijk.

Service
Hijme Krant (Nijkerk )
13/07/2016
10

Betrouwbaar adres, duidelijke communicatie, klantvriendelijk, ze doen hun best om je vragen te beantwoorden.

Service
S.F.Bakker (Nijkerk)
13/07/2016
10

Ik kan mij niet voorstellen hoe hun dirnstverlening te verbeteren is.

Service
wouter de harder (bunschoten)
13/07/2016
10

Een top garage
En altijd een leen auto mee. Geweldig

Service
Anoniem
11/07/2016
10

Wij hebben hier al langere tijd 2 auto's in onderhoud, we zijn zeer tevreden over de service, het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam!

Service
Rob van den Broek (Zeewolde)
06/07/2016
9

Een geweldige garage, vriendelijke mensen, prima prijsafspraken, altijd meteen helemaal goed.

Service
A.lam krijgsman (Ermelo)
01/07/2016
9

Een prettige garage ,goede sfeer en voorkomende mensen .

Service
Anoniem
29/06/2016
10

Perfecte ervice en vriendelijke mensen. Al jaren 100% tevreden klant

Service
Wil van Drunick (Nijkerk)
29/06/2016
10

Zeer nette en klantvriendelijk personeel, snelle service.

Service
De Heer A. Brons (Veen)
22/06/2016
9

ik ben zeer tevreden over toyota Nijkerk.

Service
Jos van Ophem (Amersfoort)
16/06/2016
10

Ik ben overal zeer tevreden over!

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Correct en eerlijk.

Service
D. Aarsen (Amersfoort)
15/06/2016
10

Een prima dealer die zijn klant en zijn auto kent. Je naam is vaak al voldoende. Weet ook wanneer je aan onderhouds beurt voor de auto toe bent. Overlegt daar waar nodig.

Verkoop
gert van der haar (putten)
15/06/2016
8

alles was oke

Service
Anoniem
08/06/2016
10

Klantvriendelijke benadering, geen hautin gedrag, transparant.

Verkoop
H Hempelman (Harderwijk)
08/06/2016
9

Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Geweldige uitleg, geduldig

Service
1 a
01/06/2016
10

Prima dealer

Service
Anoniem
01/06/2016
8

service en dienstverlening 100%

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Dit was het regelen van een schade. Wij werden netjes geholpen en kregen een mooie auto mee. De schade is naar volle tevre de nhrid hersteld.

Service
D. Graaf (Emmen)
30/05/2016
9

Zeer goede uitvoering van de werkzaamheden.

Service
Mevr. PA Stoop (Ermelo)
25/05/2016
10

Altijd een vriendelijke en nette behandeling.
Betrouwbaar en goed en niet te duur.

Verkoop
Remondo Lovisa (Putten)
25/05/2016
10

Prima contact, men weet wie je bent, uitstekende service en zeer behulpzame medewerkers ook in de werkplaats

Verkoop
Arthur Kohlman (Ermelo)
18/05/2016
10

Wij hebben nu onze 4e Prius gekregen (gekocht) en zijn daar erg blij mee.
Deze first edition had zwarte velgen welke ik in 1e instantie niet mooi vond. De verrassing was groot dat toen de auto werd afgeleverd de verkoper met een hoes in de showroom had staan waar toen een tipje van de sluier werd opgelicht ik onmiddellijk blij werd toen ik zag dat er aluminium velgen waren.de zwarte kapjes kregen wij er keurig netjes bijgeleverd zodat eventueel (als ik er aan toe ben) alsnog zwRte velgen kan hebben. Het rijden in mijn koningsblauwe Prius is een feest. Wel jammer dat de zeer uitgebreide handleiding alleen in pdf op internet staat, een beetje onhandig als je in de auto iets over de navigatie wilt weten. Al met al zijn wij tevreden klanten en rijden als een vorst.🌞

Service
Anoniem
17/05/2016
10

Klantvriendelijk, behulpzaam, flexibel.

Verkoop
Evert Gijtenbeek (Putten)
13/05/2016
10

Het was een feestelijke aflevering .

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Klantgerichtheid en kwaliteit dienstverlening

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Alles verliep zoals gewenst en een kleine aanpassing aan de navigatie gebeurde zonder kosten.Flexibel in afspraak en probleemloos naar wens aangepast

Service
Johan Ruesink (Hooglanderveen/Amersfoort)
11/05/2016
10

Prima garage die nakomt wat wordt beloofd.

Service
mw.C.M.J.Muilwijk-Quartel (Nijkerkerveen)
11/05/2016
10

altijd behulpzaam en vriendelijk en alles in orde

Service
Anoniem
04/05/2016
9

De jaarlijkse controle volledig conform eerdere afspraak en prijsopgave verlopen. Ik ben goed geholpen en er zijn goede, objectieve adviezen gegeven. De nieuwe onderdelen zijn vervangen in goed overleg. Ik ben zeer tevreden!

Service
W.H. Heikoop (Elspeet)
04/05/2016
8

Over de tien jaar dat ik nu klant ben bij de dealer ben ik altijd correct te woord gestaan,
en correct behandeld.

Service
A.H.J. Heikens (Zeewolde)
29/04/2016
9

Schone garage, kundige monteurs en vriendelijk personeel. Mooie showroom, ruim aanbod toyota's gebruikt en nieuw.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

ik word er altijd zeer goed geholpen .

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Geven prima informatie over de reparatie of het onderhoud. Ook de kostenopgave is eerlijk en je wordt op de hoogte gehouden bij evt. duurdere reparatiekosten.
De ontvangst aan de receptie is vriendelijk en voor het wachten is er een gezellige plek bij de showroom. Jammer dat er alleen een Telegraaf ligt om te lezen.

Service
Jan Goes (Putten)
20/04/2016
10

Prima service, zeer klantvriendelijk. Deze dealer weet de klant langdurig te binden met het overigens voortreffelijke merk Toyota.

Service
Hans Bos (Amersfoort)
13/04/2016
10

Verstand van zaken en denken mee

Service
Harry de Vries (Soest)
12/04/2016
9

Accuraatheid service vriendelijkheid altijd bereid om ietsvaak belangeloos te herstellen of te helpen

Service
Anoniem
08/04/2016
10

Men is klant en service gericht. Een waardevolle dealer voor de Regio.

Service
Anoniem
08/04/2016
9

Het is een klantvriendelijk dealer waar je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Verkoop
familie J.B.Berkhof (Woudenberg)
08/04/2016
9

Omdat wij zeer prettig en met kennis van zaken ontvangen zijn/ te woord werden gestaan

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
8

Zeer vriendelijke mensen, niet opdringerig, wij werden op geen enkele manier onder druk gezet. We werden prima ingelicht en we kregen alle medewerking. Ook aanpassingen van de fietsendrager werden kosteloos en vakbekwaam gedaan. Kort om een heel plezierige ervaring wat ons betreft.
En de taart was een leuke bijkomstigheid. Maar de bejegening was prima

Service
D. van Unen (Amersfoort)
06/04/2016
10

Oto Nijkerk is een heel familiar bedrijf met een hoog persoonlijke tint. Hier ben je geen nummer maar een gewaardeerde klant!
Mensen die er werken zijn heel gemoedelijk.
Gewoon een prettig bedrijf!

Verkoop
Anoniem
31/03/2016
8

tot nu toe positief, niet veel ervaring met garage

Service
Ed van Diermen (Nijkerk)
30/03/2016
10

prettge garage kom er al meer dan 20 jaar.

Service
Marianne Mulder (Nijkerk)
29/03/2016
8

Ik word altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en geholpen. Er heerst een prettige sfeer en de service is goed.

Service
Anoniem
23/03/2016
9

betrouwbaar en een heldere/duidelijke communicatie met een persoonlijk tintje

Service
Egbert (Zeewolde)
23/03/2016
10

Mijn familie heeft in verleden goede ervaringen met deze dealer en ook ik zelf ben altijd erg goed geholpen.. Ze weten vaak direct wie ik ben en van welke auto ik ben.. En vaak vallen mij de kosten erg mee! En als ik moet wachten is er lekkere koffie om te pakken

Verkoop
Deh J Dekker (Ermelo)
18/03/2016
10

vriendelijk behulpzaam alle tijd het was een feestje voor ons

Service
Ilonka en Ap Kruitbosch (Barneveld)
17/03/2016
10

Een 10 is gegeven omdat wij al jaren een goede dealer hebben aan Oto Nijkerk BV te Nijkerk.
Altijd word je er vriendelijke geholpen/te woord gestaan.
Een bak koffie is altijd aanwezig voor de klanten.
Loopt iets niet zoals zij willen zoeken ze een goede oplossing.
Is er iets bijzonders en het gaat niet volgens hun zin is het pas verholpen als zij tevreden zijn

Service
Anoniem
16/03/2016
9

correct en prima service

Service
Anoniem
16/03/2016
7

Goede dealer. Goede auto

Service
Ruud Koekkoek (Nijkerk)
16/03/2016
9

Ik ben al vanaf 2000 een zeer tevreden klant van dit service verlenende bedrijf.

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Mijn cijfer is tevens gebaseerd op een reparatie uit het verleden waarbij de dealer de gelegenheid had om mij een dure reparatie in rekening te brengen. Dit betrof mijn vorige Toyota welke ik op een zeer koude winterdag niet van het stuurslot af kreeg. De auto is opgehaald door een auto-ambulance en naar deze dealer gebracht. Daar werd de auto binnen in de werkplaats gestald en vervolgens na verloop van tijd kon de stuur van het slot waarna onderhoud werd gepleegd aan de betreffende onderdelen. De reparatie hiervan bedroeg plusminus € 120. In het andere geval had het gehele stuurslot vervangen moeten worden en daar hing een heel ander prijskaartje aan. Dit was voor mij de reden om deze garage trouw te blijven

Service
Rob van Eeden (Hoevelaken)
09/03/2016
9

Toyota Nijkerk geeft een snelle klantgerichte service en die wordt gegeven door mensen met verstand van zaken waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Je weet vooraf wat de kosten zijn als daar iets aan mocht veranderen gaat dit in goed overlag. kortom een goed en betrouwbaar adres.

Service
Hage (putten)
02/03/2016
8

Goede service, overleg over de kosten

Verkoop
Anoniem
01/03/2016
9

Prettige ontvangst. Bij de proefrit afspraak werd ruim de tijd genomen en opties besproken. Goede communicatie over levering. Een dag voor de levering kregen we een E-mail met een foto van de nieuwe auto onder een doek waarbij alvast een "tipje van de sluier" opgelicht werd!! Dit vonden we een heel leuk gebaar! Bij aflevering goede uitleg over de auto. Van de aflevering afspraak werd trouwens ook een bijzonder moment gemaakt!

Service
dhr. K.F. de Goede (Hoevelaken)
25/02/2016
9

de in de loop der jaren opgedane ervaringen hebben geleid tot deze waardering

Verkoop
Anoniem
22/02/2016
10

Prima service

Verkoop
Anoniem
22/02/2016
9

Goede zakelijke sfeer. Geen luide muziek in de werkplaats of showroom. Prettige persoonlijke ontvangst. Goede monteurs met hart voor de zaak. Betrokken met mijn auto. Gaan door tot ik tevreden ben.

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Correcte service

Service
evert van leijenhorst (hoogland)
17/02/2016
10

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service.

Service
K. van Schooten (Putten)
12/02/2016
10

Ik ben op laat tijdstip in de avond toen ik met een vernielde band in Putten langs de weg stond door de directeur van de Garage zeer snel uit de brand geholpen.

Service
Anoniem
10/02/2016
9

prettige samenwerking, komen de afspraken na, tijdens het wachten heerlijk een kopje koffie drinken, er werd een extra mankement gevonden bij de controle kwamen netjes vragen aan mij of dit ook vervangen mocht worden. Niets zonder overleg.. een dikke pluim

Service
Jakob Krabbé (Amsterdam)
10/02/2016
10

Hele goede en eerlijke dealer/garage! Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden! Goede service! Kortom; aanrader!

Service
C van Middelaar Amersfoort
05/02/2016
10

Ik ben tevreden Had ook een 8 of 9 kunnen geven Maar alles is voor mij goed afgehandeld, zolang al dat ik er kom

Service
H. de Bruin (Nijkerk)
03/02/2016
10

Prettige mensen en een betrouwbaar bedrijf. Goede service.

Service
Prius rijder (Zeewolde)
03/02/2016
9

Ik was niet bekend met, en bij deze Toyota dealer, had mijn Prius elders gekocht. Desondanks zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Verwachte kosten van de onderhoudsbeurt zijn vooraf bekend gemaakt. Een schadeafhandeling twee week later van een kleine schade is eveneens zeer plezierig afgehandeld, tijdelijke leenauto was nieuw (Auris TS).

Service
Houtman (Putten)
29/01/2016
9

Behulpzaam, klant staat centraal, gezellige ongedwongen sfeer.

Verkoop
Virginie van Kempen (Zeewolde)
29/01/2016
10

Een prettige garage om te komen je wordt er goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en afspraken worden nagekomen. Ik heb er inmiddels mijn 2e auto gekocht en heel tevreden over het aankoopproces en aflevering van de auto.

Service
Jurrien Roossien (Amersfoort)
28/01/2016
10

Altijd hulpvaardig en accuraat. Drie opeenvolgende Toyota's bewijzen dat.

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Alles correct afgehandeld

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
10

Prettig aankoopgesprek, geen pusherige verkoper, goede uitleg van de auto bij aflevering en een mooi bedrijf.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

Vriendelijk, transparant goede voorlichting en service

Verkoop
Anoniem
20/01/2016
8

Prima geholpen

Service
Anoniem
20/01/2016
8

Al meer dan 10 jaar zeer tevreden. Medewerkers zijn vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Service
F.S Meijer (Amersfoort)
20/01/2016
8

solide en goed bedrijf

Service
Anoniem
13/01/2016
9

Prettige ervaring in alle opzichten.

Service
Dik Jansen (Putten)
13/01/2016
10

Net, correct en vriendelijk personeel. Receptie en showroom zien er uitnodigend uit. Je voelt je er direct welkom. Het is soms jammer dat je er met een Toyota zo weinig hoeft te zijn.

Service
Henk de Graaf (Barneveld)
13/01/2016
9

Al jarenlang klant daar.
Twee auto' s aan ons geleverd, en dus ook twee in onderhoud.(Avensis, en Aygo)
Zeer vriendelijk personeel.
Kent de klant, en zijn auto.
Volgende auto zal wederom daar vandaan komen

Service
J.N.J.Nelis (Zeewolde)
13/01/2016
9

Alles is altijd perfect in orde, nooit problemen en prima service. rekeningen niet te hoog

Service
Harro Evenboer (Amersfoort)
11/01/2016
8

Dealer levert kwalitatief goed werk. Medewerkers, van directie tot werkplaats, zijn klantvriendelijk en denken met je mee. Bij onderhoudsbeurten is vervangende auto geen probleem. Kom er graag.

Service
Mevrouw. A L van der Goot (Bunschoten )
06/01/2016
9

Er is een open communicatie.
Klantvriendelijk en duidelijk in afspraken.
Je zegt het niet snel bij auto-dealers, maar het doet wel gezellig aan.

Service
Anoniem
30/12/2015
7

De prijs kan wat lager

Service
Kleinhoven (Putten)
28/12/2015
9

geen enkele twijfel over service, deze is geweldig. Je weet waar je aan toe bent, en ze helpen daar waar nodig om tot een goede oplossing te komen. Dit jaren lang. Betere service is niet te bedenken.

Service
Anoniem
23/12/2015
10

wij zijn zeer tevreden over de complete zaak

Service
C Timmer (harderwijk)
16/12/2015
10

Een fijn bedrijf. Kwaliteit op alle vlakken! Je word altijd goed geholpen en ik ben weer super blij met het advies en de eerlijkheid die gegeven werd bij de aankoop van mijn stoere nieuwe aygo! Ik wil geen andere garage meer!

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Betrouwbaar, betrokken, ordelijke werkplaats, uitstekend werkplaats-personeel

Verkoop
Anoniem
09/12/2015
10

hoge service graad, vriendelijk, kennis van zaken. niets verder te wensen.

Service
j.fraij (nijkerk)
09/12/2015
10

Wat is afgesproken wordt uitgevoerd en soms meer dan dat(voor de prijs die is afgesproken.

Service
Virginie van Kempen (Zeewolde)
09/12/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik behandeld en benaderd wordt door de medewerkers van dit bedrijf. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en de afspraken worden waar gemaakt.

Service
C.H. de HAAN (lEUSDEN)
02/12/2015
8

Wij zijn zeer tevreden met de dealer en tevreden met onze toyota.
Goede service. Vriendelijk ontvangst en prettige wachtruimte.

Service
Els Gijtenbeek (Putten)
02/12/2015
10

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer met een behandeling die wij nog niet eerder hebben mee gemaakt.
Ook over de prijs zijn zeer content .

Verkoop
Guus van Vliet (Nijkerk)
02/12/2015
10

Ik ben zeer tevreden en erg blij met de nieuwe aygo de service was perfect niets op aan te merken .

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Deskundig en vriendelijk

Service
B.Goedhart (Nijkerk)
25/11/2015
10

Een zeer betrouwbare dealer. Geen overbodige reparaties. Goede service. Prettig contact.

Verkoop
van Apeldoorn (Harderwijk)
18/11/2015
10

Zeer prettig ontvangst en fijn geholpen!

Service
Alexander Speek (Landsmeer)
11/11/2015
10

klantvriendelijkheid en vakkennis, ongedwongen sfeer.

Service
Anoniem
11/11/2015
10

goede voorlichting van te voren van receptie tot werkplaats kundige medewerkers altijd tijd voor vriendelijk woord voelt vertrouwt

Service
Jan van Zeumeren (Nijkerk)
11/11/2015
9

deze dealer maakt altijd tijd voor je vrij en tijdens onderhoud werkzaamheden kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Service
Mark Holmwood (Barneveld)
11/11/2015
10

Vriendelijk, behulpzaam. Een super dealer.

Service
Anoniem
09/11/2015
9

Persoonlijke benadering

Verkoop
Martin Brinkman (Terschuur)
09/11/2015
10

Vriendelijk, Stipt en afspraken worden nagekomen.

Service
G. van der Linden (Nijkerk)
05/11/2015
10

Je krijgt goede adviezen en wordt zeer correct behandeld.

Service
Dhr. C.C. Callenbach (Nijkerk)
04/11/2015
10

Alles altijd top

Service
E. Brilman (Leusden)
04/11/2015
10

De verleende service en persoonlijke aandacht staat bij Oto Nijkerk op een hoog niveau. Prettige omgang met de klant. En... er is hen niets te veel!! Een pluim voor al het personeel.

Service
Roxsana Popken (Nijkerk)
04/11/2015
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk.

Service
Ton Bokkers (Nijkerk)
04/11/2015
9

goede service en persoonlijke aandacht. Men kent zijn klanten

Verkoop
P.C. Hoogvorst (Ermelo)
03/11/2015
9

een prettig en betrouwbaar bedrijf, waar je je als klant thuisvoelt

Service
Ad. Siereveld (Harderwijk)
28/10/2015
9

Prima service. Alles goed bespreekbaar. Uiterst vriendelijke contacten met de medewerkers .
Desgevraagd worden duidelijke adviezen aangereikt bij probleempjes.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

goede klantvriendelijkheid, dito service en ze denken met je mee

Service
Dhr. B.T.Klijnsma (Putten)
23/10/2015
9

Vakkundigheid en correctheid bij afspraken stellen mij als klant zeer tevreden.

Verkoop
Hans Kijzerwaard (Harderwijk)
14/10/2015
9

Betrouwbaar en correct

Verkoop
Anoniem
13/10/2015
8

Tevreden

Service
Martin Sinke (Almere)
07/10/2015
10

Goede service,deskundig personeel,vriendelijk.

Service
dhr a schipper (barneveld)
05/10/2015
10

altijd correct volgens afspraak,anders kontakt met je,perfecte service

Service
N.E.A.J. Kuijpers (Zeewolde)
05/10/2015
10

Plezierig contact en prima service.

Service
H.Tijhuis (Bunschoten)
01/10/2015
9

Klant vriendelijk, duidelijke uitleg wat er bij een volgende beurt eventueel moet gebeuren, eventueel een leen auto ter beschikking
nette wachtruimte, dus gewoon heel tevreden.

Service
Cor Bos (Bunschoten)
30/09/2015
8

Alles verliep vlot en naar tevredenheid.

Verkoop
Dhr en mevr. Hof (Lisse)
28/09/2015
9

Klantvriendelijk, goede uitleg en zeer gemotiveerd.

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Service met hoodletters

Service
Ed van Diermen (Nijkerk)
24/08/2015
9

Al meer dan 30 jr. mijn dealer

Service
Frank Verkleij (Harderwijk)
19/08/2015
8

degelijke garage, duidelijke afspraken en tarieven.

Service
Anoniem
17/08/2015
8

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
R.J.A. van Lieshout (Almere)
13/08/2015
7

eerlijke bereidwillige en klantgerichte service

Service
Anoniem
11/08/2015
8

Snel geholpen,rekening klopt wat is gesproken. Voor banden waren slecht, keurig doorgebeld.

Service
Anoniem
06/08/2015
10

super goede dealer

Service
piet de jonge (zeewolde)
05/08/2015
8

betrouwbare afspraken

Verkoop
Anoniem
29/07/2015
8

Een Toyota Yaris gekocht,omdat is een automaat wilde hebben en deze auto niet te groot/klein is.

Verkoop
Henny van Ooik (Nijkerk)
29/07/2015
10

Goede voorlichting en prima verkoper.
Ze denken met je mee.

Service
Dhr. R. Tombokan (Barneveld)
27/07/2015
10

Ze geven je het gevoel dat je er eerlijk behandeld wordt.

Verkoop
Anoniem
23/07/2015
10

Een dikke tien voor deze dealer. Goede service, betrouwbaar, professioneel en zeer vriendelijk! Ga zo door!

Service
A.Lam Krijgsman (Ermelo)
08/07/2015
9

Altijd vriendelijke hulp,correcte afhandeling .

Service
Dhr Brons.A (Soest)
08/07/2015
10

Wij zijn zeer tevreden

Verkoop
mijndert van Dijkhuizen (Nijkerk)
08/07/2015
10

Deskundige afhandeling van schade en een goed advies bij de aankoop van de nieuwe auto. Zeer behulpzaam.
Op een prettige wijze kwam de aanschaf tot stand .

Verkoop
Anoniem
06/07/2015
10

Prima deal en echt klantgericht. Deze dealer denkt mee!

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Vriendlijke mensen en een goede service.

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Familiaire ambiance met een zeer goede service

Service
Anoniem
17/06/2015
9

wordt er zeer vriendelijk geholpen en ik heb een afspraak met een balie medewerker die mijn auto op haalt en 's avonds weer mee brengt

Service
Dhr. P. Leek (Amersfoort)
17/06/2015
10

Beleefde en correcte bediening en grote welwillendheid tot het geven van informatie, maar ook vage klachten serieus te nemen en te onderzoeken. Indruk is dat deze dealer de client zeer serieus neemt. Kan niets bedenken waarover ik onteveden ben.

Service
À.J.Hoorn (Zeewolde)
17/06/2015
10

Bij deze dealer ben je geen nummer!!!!!

Verkoop
Lida Janssen (Gemeente Harderwijk)
17/06/2015
8

Omdat de mensen die er werken hun werk goed doen en zeer prettig in de omgang zijn.

Service
Anoniem
03/06/2015
10

Goed onderhoud, service en klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
01/06/2015
9

Betrouwbaar

Service
Anoniem
27/05/2015
10

Het is een geweldig bedrijf.
Eerlijk en betrouwbaar.
Zeer klantvriendelijk.

Service
Dhr J. Stronkhorst (Amersfoort)
21/05/2015
8

Service uitstekend.Verkoop van de auto voelde ik me een beetje genomen.

Service
Anoniem
20/05/2015
9

correcte afspraak en afhandeling.

Verkoop
Barend en Anneke Groenewoud (Rijsenhout)
20/05/2015
10

behulpzaamheid,kundigheid,goede uitleg gevend,betrouwbaarheid

Service
C Timmer (Harderwijk)
20/05/2015
10

Prijs en kwaliteits verhouding is perfect daarbij voel je dat er gekeken word naar je persoonlijke situatie.

Service
Dhr. K.F. de Goede (Hoevelaken)
20/05/2015
9

tevredenheid

Service
Mevr.C.M.J.Muilwijk-Quartel (Nijkerkerveen)
20/05/2015
10

zeer tevreden

Service
Anoniem
18/05/2015
6

Niet altijd worden oplossingen gevonden voor gesignaleerde problemen.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Goede service, klantvriendelijk en kundig.

Service
Jan van Zeumeren (Nijkerk)
13/05/2015
10

Zij zijn altijd zeer klantvriendelijk en bij het onderhoud van de auto, wordt er altijd eerst even gebeld als er onvoorziene reparaties of vervangingen moeten worden gedaan.

Service
J.N.J.Nelis (Zeewiolde)
13/05/2015
10

Beste garage die ik ooit bezocht

Service
Annie Munneke (Barneveld)
29/04/2015
10

Duidelijk, correct, niet erg duur. I k kan altijd zn een auto krijgen als de beurt langer duurt en de laatste keer een e-bike Dat vond ik prachtig.
Verder weet ik precies waar ik aan toe ben.
Ik heb vertrouwen in de mensen van mijn garage.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Uitstekende service. Persoonlijke bejegening. Werkzaamheden worden goed en snel uitgevoerd. Nette werkplaats.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Zeer nette garage en vriendelijk en geduldige medewerkers! Ze doen wat er is beloofd.
Hier is de klant nog koning.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Deskundig, klantvriendelijk en een goede service!!

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
10

Vriendelijk, deskundig en neemt de tijd voor een klant

Service
Barbara Janssen (Amersfoort)
29/04/2015
9

Kwaliteit en klantgericht zo ervaar ik het bij deze dealer. Erg tevreden!

Service
Dhr.B.Goedhart (Nijkerk)
29/04/2015
10

Een betrouwbare dealer. De mensen kennen je. Ze geven goede adviezen en er worden geen overbodige reparaties verricht. Ik heb al heel veel jaren vertrouwen in ze, in tegenstelling tot garages waarnaar ik eerder ging.

Service
H.verdouw (Soest)
29/04/2015
10

De afgelopen vier jaar heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad

Service
m.van der velde (almere)
29/04/2015
8

Sire niet altijd volledig operationeel op een tablet dus dan moet je verder kijken met een PC.

Service
Wim Sleeking (Amersfoort)
29/04/2015
10

goede service

Service
Erik van de fliert (Tiel)
09/04/2015
10

Zeer prettige en vakbekwame mensen!

Service
A.J.R.Westbroek (Amersfoort)
01/04/2015
9

Goede service voor een redelijke prijs

Service
Evert Bosch (nijkerk)
01/04/2015
8

goede service correcte manier van handelen

Service
Dhr.E.Bisel (Hilversum)
25/03/2015
8

Goed en eerlijk onderhoud en er wordt eerst gebeld over eventuele extra te maken kosten.

Service
Anoniem
11/03/2015
8

Afspraken worden correct nagekomen. Duidelijk en helder. En... de auto rijdt weer als een zonnetje...

Service
dhr.Ton Arends (Nijkerk)
11/03/2015
8

keurige behandeling van de dealer ,maar kan nog beter door de auto na reparatie schoon op te leveren dit wordt achter gelaten . Dit is een kleine moeite !!

Service
Anoniem
09/03/2015
9

Houden zo.

Service
Anoniem
05/03/2015
8

Goede service en aandacht voor de klant

Service
Anoniem
04/03/2015
9

Een fijn adres om je auto te kopen en daarna te laten onderhouden.

Service
Dhr.J. van den Brink (Putten)
03/03/2015
9

Prima service.

Service
Anoniem
25/02/2015
9

Vriendelijke mensen en correcte behandeling

Verkoop
Dineke Schimmel (Terschuur)
25/02/2015
9

Een keurige showroom met vriendelijk behulpzaam personeel. Ik ben een tevreden klant die nu met veel plezier in een nieuwe Toyota Aygo rijdt!

Verkoop
Wil van Drunick / M. van Drunick van Rooij (Nijkerk)
25/02/2015
9

Zeer goede service en persoonlijk contact.

Service
Anoniem
19/02/2015
10

gewoon goed

Service
Dhr.H. de la Mar (Nnspeet)
18/02/2015
10

Uitstekende ervaring.

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Persoonlijke aandacht, ruimte voor uitleg, geen gehaast. Je voelt je geen nummer

Verkoop
Anoniem
04/02/2015
8

Ik vindt heel duidelijk de uitstraling hoe zij naar een klant over komen.
Dit is mijn ervaring. Ik heb ook al eens eerder geprobeerd weer een Toyota te kopen maar dat
is niet gelukt i.v.m. de inruil prijs.

Verkoop
f.s meijer (amersfoort)
04/02/2015
9

correcte behandeling en een prima verkoper

Verkoop
Harrij .van Engelen (Zeewolde)
04/02/2015
10

Goede service Vriendelijk personeel

Service
Anoniem
29/01/2015
8

vanwege de uitstekende service

Service
Anoniem
28/01/2015
8

Zeer tevreden. Ik geef niet zo snel een 10.

Service
Anoniem
21/01/2015
10

Goede service, transparatie, geen verborgen kosten en altijd keurig van te voren overleg als er meerwerk volgt.

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
10

Zij staan altijd voor je klaar, en dat zegt genoeg .
En heel vriendelijk.
Het gevoel van hier voel ik mij thuis.

Service
Anoniem
14/01/2015
9

Goede service, staan altijd klaar, vriendelijk en voorkomend, kennen mijn naam (ondanks lease rijder)

Service
Anoniem
14/01/2015
9

Ik geef nooit een tien

Service
Marina Lam-Reigwein (Zeewolde)
06/01/2015
9

Het is een fantastische dealer overgegaan van vader op zoon, echt een familiebedrijf, waarbij alle medewerkers een uitstraling hebben bereid te zijn een klant zodra dit mogelijk is van dienst te zijn en informatie te verstrekken

Service
Anoniem
05/01/2015
9

Persoonlijke benadering en alles gaat gewoon op z'n boerenfluitjes, wat alleen maar een dikke 9 verdient.

Service
Anoniem
30/12/2014
9

Alles

Service
W.Nauta (Leusden)
24/12/2014
10

Vanwege de altijd correcte behandeling, de keurige afhandeling, en het volledig vertrouwen, dat ik in de dealer heb

Verkoop
dhr Louk de Liever (Amersfoort)
11/12/2014
9

Zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
09/12/2014
9

super goede service zijn altijd aardig gewoon een top garage

Service
Ed van Diermen (Nijkerk)
08/12/2014
8

prima service eigenlijk al jaren achtereen

Service
Anoniem
02/12/2014
8

Alles verliep naar volle tevredenheid

Service
g.a.van putten (ermelo)
02/12/2014
9

vriendelijk en betrouwbaar

Verkoop
Gerard van der Linden (Nijkerk)
13/11/2014
10

Bij de aankoop werden wij vriendelijk ontvangen. Je praat toch over (veel) geld, maar de verkoper stelde ons zeer op ons gemak. Zakelijk en professioneel werden we verder geholpen. De keuze voor een Toyota was daarom, afgezien van de goede naam van het merk, niet moeilijk. En als dealerbedrijf staat OTO Nijkerk plaatselijk en in de omringende plaatsen als zeer betrouwbaar bekend. Ook dit gegeven hebben wij mee laten wegen.

Service
Anoniem
28/10/2014
8

Uitstekende professionele uitstraling.
Men komt na wat is afgesproken.

Service
G.J.Timmer (Putten)
28/10/2014
10

Goede zaak, vriendelijk, klantgericht, mooi verzorgd.

Service
Anoniem
27/10/2014
9

goede service en aardige, vakkundige medewerkers

Service
Anoniem
27/10/2014
9

Goede service, vriendelijke behandeling.

Service
Anoniem
27/10/2014
8

een tevreden klant hoeft geen nadere toelichting te geven.











Service
J.van Rijn (Bunschoten.)
23/10/2014
10

Altijd nemen zij de tijd om je te helpen, zij zijn serieus en heel kundig.

Service
Anoniem
22/10/2014
9

Ik ben over deze garage zeer tevreden..

Service
Anoniem
21/10/2014
8

Goede snelle service, houden zich aan gemaakte afspraken

Service
Anoniem
21/10/2014
8

klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, service, kwaliteit werkzaamheden

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
9

Goede ontvangst goede voorlichting

Service
Raymond van Lieshout (Almere)
21/10/2014
8

De dealer heeft door zijn kleinschaligheid een zeer klantvriendelijke uitstraling en men probeert zoveel mogelijk mee te denken met en in het belang van de klant. Het is voor ons een weloverwogen keuze geweest om voor deze dealer te kiezen terwijl we ook bij een toyota-dealer in Almere terecht konden. Deze dealer heeft ons verrast en daar rijden we graag voor om

Service
Anoniem
20/10/2014
8

Geef niet veel hoger

Service
P.Coenders (Veenendaal)
20/10/2014
8

Kleine dealer met oog voor de klant

Service
E. van Boeijen (Zeewolde)
16/10/2014
9

Zorgvuldig , prijsbewust en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
15/10/2014
8

een correcte en voorspelbare benadering en afhandeling

Service
H J de gooier (Bunschoten spakenburg)
15/10/2014
10

goede voorlichting en samenweking van al het personeel.

Service
Rik van de Beek (Nijkerk)
14/10/2014
9

Zeer klantvriendelijk en ze reageren goed en serieus op zelf aan gegeven klachten over de auto.

Service
Anoniem
08/10/2014
7

Prima dealer/onderhoudsgarage.

Service
Anoniem
08/10/2014
8

een 10 is nooit haalbaar

Service
jur kortus (barneveld)
08/10/2014
10

vriendelijk/ betrouwbaar. afspraken nakomen.

Verkoop
Dick Herremans (Utrecht)
02/10/2014
9

Het goede gevoel, men kent je na één of twee keer als een bekende

Service
Anoniem
29/09/2014
9

Perfecte service

Service
Anoniem
25/09/2014
9

Klant vriendelijk, deskundig, prettig bedrijf

Service
Dhr C. Bos (Bunschoten)
24/09/2014
8

De planning en de afhandeling verliep soepel. We werden netjes op de hoogte gebracht dat de auto klaar was. Dit was een tweede jaars beurt, dus er waren ook geen onvoorziene gebreken te verwachten.

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Goede service, vakkundig personeel

Service
Anoniem
23/09/2014
8

Ben sinds kort klant bij deze garage vandaar dat een goede beoordeling pas op langere tijd compleet weergegeven kan worden.

Service
Ype Scheffer (Nijkerk)
23/09/2014
8

Het is voor zover ik het kan beoordelen een goede gerage met goed personeel en goed werk

Service
Anoniem
19/09/2014
10

Zeer klant vriendelijk bedrijf, niet zo massaal. Ze kennen hun klanten. Alles netjes en schoon.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

netjes neemt alle tijd

Service
Dhr H van Dam (Blaricum)
19/09/2014
10

Ik voel me er thuis als klant en word er prima behandeld

Verkoop
Gijs Donkersteeg (Barneveld.)
19/09/2014
10

Hun manier van behandeling.

Verkoop
J.N.J.Nelis (Zeewiolde)
19/09/2014
10

De beste service die ik ooit heb meegemaakt, toyota zelf b.v. levert bij de proace een serviceboekje van Peugeot met een toyota embleem,
maar de auto is op essentiele punten toch heel anders. Oto nijkerk heeft de moeite genomen al deze punten uit te zoeken.

Verkoop
Mevr. E. Hageman-Schans (Hierden)
19/09/2014
9

Service vriendelijkheid staan je altijd met een vraag en wat wij leuk vinden is dat je kan kiezen tussen een leen auto of een eco fiets

Service
Anoniem
09/09/2014
8

Klantvriendelijk, goede service

Service
Anoniem
04/09/2014
8

Betrouwbaar, kundig, vriendelijk.

Service
Anoniem
03/09/2014
8

Prettige omgang met klanten

Service
Richard Suijk (Zeewolde)
03/09/2014
9

Vanaf de eerste koop van onze auto in jan 2009 t/m heden bij deze dealer zijn wij altijd op een zeer correcte en goede wijze behandeld en geholpen. Natuurlijk is het merk Toyota ook zeer belangrijk.

Service
Anoniem
02/09/2014
10

Zeer klantvriendelijk en een professionele werkplaats

Service
Arjan kranghand
01/09/2014
9

Prima service voor een redelijke prijs!

Service
m b linssen (harderwijk)
28/08/2014
9

goede service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
26/08/2014
9

Omdat ik erg tevreden ben met de manier waarop zij met de klant omgaan.

Verkoop
Anoniem
19/08/2014
8

Correcte ontvangst en goede aflevering met slechts één minpuntje: software van de nav. was niet ge-updated, zodat ik de auto niet online kon registreren. Dit is in de week daarna gebeurd.

Service
K.Jol (Harderwijk)
19/08/2014
8

prettig en goede service

Service
M.simke (Almere)
14/08/2014
9

Prima service,betrouwbaar personeel, goede vakmensen,staan altijd voor je klaar

Service
Anoniem
13/08/2014
9

Over alles tevreden.

Service
Anoniem
12/08/2014
8

klantvriendelijk,betrouwbaar en correcte uitvoering werkzaamheden

Service
nico nijs (ermelo)
12/08/2014
10

Uitstekende service, vakkundige hulp, vriendelijke en correcte bejegening.
Ordelijke, opgeruimde showroom, geen (luide) muziek in de werkplaats.
Indien gevraagd, uitleg van de handelingen/reparaties.

Service
Anoniem
31/07/2014
8

prima

Service
DHR.Muis (nijkerk)
30/07/2014
9

goede afsprraak en goede uitleg..geen verrassingen.

Verkoop
Mevr. E. Gijtenbeek (Putten)
30/07/2014
9

Perfecte aflevering
Goede service

Service
Edwin Brilman (Leusden)
29/07/2014
9

Zeer goede service. Uitstekende uitleg van de verrichte werkzamheden. Correcte benadering van de klant.

Service
Anoniem
22/07/2014
9

prima service qua afspraak maken, vervangende auto, checken of er nog andere gebreken waren die mij nog niet waren opgevallen en prijs.

Service
Anoniem
22/07/2014
8

Vriendelijk en to-the-point.

Service
J.P van der Meulen. (Putten)
21/07/2014
7

Kan altijd verbeterd worden,maar ik ben tevreden.

Service
Anoniem
17/07/2014
8

goede klantherkenning
goede klantenservice
eerlijke antwoorden

Service
Anoniem
17/07/2014
9

klantgerichtheid

Service
Anoniem
17/07/2014
9

ik ben zeer tevreden over deze dealer omdat alle afspraken in al die jaren zijn nagekomen, en ik mij daar heel op mijn gemak voel, ik heb nog nooit een klacht gehad.

Verkoop
Jaap Meter (Hoevelaken)
17/07/2014
4

klantvriendelijkheid holt achteruit.

Service
T.Woudenberg (nijkerk)
17/07/2014
8

ben zeer tevreden

Service
Anoniem
16/07/2014
9

Behulpzaam en erg klantvriendelijk

Verkoop
ton van der meijden (zeewolde)
10/07/2014
8

service is goed bevallen

Service
Anoniem
09/07/2014
10

altijd eerlijk en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
09/07/2014
8

Vriendelijke, sympathieke en correcte behandeling, ze maakten iets bijzonders van de aflevering van de auto, inclusief taart.
Het hele proces is naar tevredenheid verlopen

Service
Anoniem
09/07/2014
9

Komen alle afspraken na en zijn klantvriendelijk.

Service
Dhr.A.J.Hoorn (Zeewolde)
09/07/2014
10

Prima dealer komt afspraken na!

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Omdat ik geen negatieve ervaringen heb opgedaan.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Prima service, afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Zoals reeds gezegd: betrouwbare, prima service, zowel technisch als sociaal.

Verkoop
Heer A. Brons. (Soest)
08/07/2014
10

een hele goede garage en veel Service.

Service
H.Schippers (Hulshorst)
08/07/2014
9

Professionele en ter zake doende behandeling, die vertrouwen uitstraalt en vertrouwen ook invult.

Service
R.M. Arends (Nijkerk)
08/07/2014
10

Ik ben over de gehele leaseperiode helemaal naar wens geholpen bij Toyota Nijkerk. Vriendelijk en meedenkende werknemers.

Service
Anoniem
03/07/2014
8

vriendelijk, deskundig en laagdrempelig

Service
Anoniem
27/06/2014
8

Fijne zaak met gevoel voor mensen en een persoonlijke benadering. Kortom een zaak waar de klant centraal staat

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Totaliteit van het bedrijf.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Vind het een uitstekend dealer. Je wordt vriendelijk ontvangen en een prima service!

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Goede auto, prettige bejegening, goede service.

Service
E. Hageman-Schans (Hierden)
26/06/2014
9

Snelle afhandeling en vriendelijkheid

Service
h.de la mar (nunspeet)
26/06/2014
10

Nemen de tijd, vakkundig en vriendelijk,voor kleine dingen zonder afspraak bereid te helpen.

Service
JLM ter Velde/Jansen (amersfoort)
26/06/2014
8

zie hiervoor, nononcense, eerlijk, wat ik niet bij Louman in amersfoort vond, hetgeen mij heeft doen besluiten een aantal jaren geleden om naar nijkerk te gaan.

Verkoop
JP Goes (Putten)
26/06/2014
10

Mijn jarenlange prima relatie met deze dealer is een belangrijke reden geweest om weer voor Toyota te kiezen

Service
Anoniem
12/06/2014